Yaya Touré réngsé karirna

Yaya Touré réngsé karirna

Liga Champions

Urut gelandang of Barcelona jeung Manchester City, Yaya Touré 35 taun, ahirna réngsé karir sepak bola-Na, nurutkeun agén na Dimitri Selçuk.

Touré anyar geus dicoo pikeun Olympiakos Liga Super grecque.Son tetep ieu pondok, kaasup lima appearances.

Yaya Touré hayang ngahijikeun staf teknis ngeunaan Olympiakos. Tapi proyék nu teu bisa sukses. Numutkeun agén na dilaporkeun salah harti jeung Presiden klub

Touré miboga karir alus remplie.Il meunang Liga Champions na dua judul liga Spanyol kalawan Barcelona. Anjeunna ogé meunang Liga Utama tilu kali kalayan Kota tur ngoleksi tujuan unggul dina final Piala FA ngalawan Stoke 2011.

Touré éta kaptén ti gajah di Piala Afrika tina Bangsa 2015, dina win ngalawan Ghana sanggeus pinalti gawang final némbak-kaluar.

Sumber: https://fr.africanews.com/2019/05/10/yaya-toure-met-fin-a-sa-carriere/