kedah urgent kanggo asisten eksekutif

Publishing rekrutmen (internal & kaluar)

Judul Posisi: Asisten eksekutif

Direktorat / Department / Service: administrasi umum

punjul: Chief Eksekutif Officer

Kelas / Kategori: 08 / 09

Jumlah posisi: 01

Tempat pagawean: Douala

kontrak: tetep

Misi posisi:

Hadir salah sahiji atawa leuwih diréktur (s) ngaoptimalkeun ngokolakeun kagiatan maranéhanana (manajemén jadwal, arrangements perjalanan, komunikasi, rapat persiapan, panarimaan, ...).

Tugas jeung tanggung jawab:

  • Tetep agenda atawa arah, nyandak pasini, ngatur jadwal maranéhanana jeung nelepon layar.
  • Ngatur oyagna Direksi atawa ku cara nyokot leuwih sagala organisasi bahan.
  • Nyiapkeun tur atur sababaraha bengkel: Ulem rahayat aub, pikeun mastikeun persiapan kamar jigana hadir dina laporan pasamoan sarta draf.
  • Jurnalisme sarta nulis surat, laporan, catetan, ...
  • Mastikeun mangrupakeun akusisi ti visas tur mastikeun nu ngumpulkeun tina tiket hawa nalika iinditan staf
  • Nedunan sagala tugas administrasi patali fungsi na
  • Keur pakait sareng nanaon ulikan pikeun ngahontal "Total Quality"
  • Ngalakukan tugas sejen ditugaskeun ku hirarki nu

Kualifikasi jeung pangalaman:

  • BTS Sekretariat bilingual tur More
  • 2 taun minimum salaku sekretaris Eksekutif di jasa.

Kaahlian diperlukeun:

  • pangaweruh alus kagiatan parusahaan.
  • lalawanan alus pikeun stress,
  • Timeliness,
  • Rigor, efisiensi,
  • Integritas, kawijaksanaan jeung otonomi.

Katerampilan husus & sikap

  • Lalawanan ka stress
  • kaahlian Negotiating hébat,
  • Kuat analitik sarta bisa mawa kaluar solusi,
  • Rigorous, diatur sarta tahan ka stress,
  • pangaweruh hade Inggris.
  • MS Kantor, ERP (e.g. Oracle).
  • Kamampuhan pikeun memotivasi tim, integrates.

Chococam Lodaya merek, ISO 9001: 2015, prioritizes meritocracy sarta citakan; sahingga teu bisa nerapkeun sagala diskriminasi teu dina tempatna sama sekali on rekrutmen, latihan, ngembangkeun karir na promotion dumasar kana lomba, warna, asal étnis, gender, status kakawinan, cacad, agama atawa kapercayaan tur umur.

calon kabetot ngusulkeun panawaran mentioning dina judul poko tina posisi diémbarkeun.

Kaluman aplikasi

Sadaya aplikasi kudu dikirim ku email kotak handap: Chococam.Recruit@tigerbrands.com. Eta Dianjurkeun yén Ngalamar unggah hurup panutup maranéhanana sarta cvs dina format non-editable.

The Aplikasi feminin nu kacida wanti

Deadline ADMISSIBILITY pikeun aplikasi: May 13 2019

Gilbert ODZO

Diréktur Sumberdaya manusa