Misteri rajapati crossbow di Jerman: panalungtikan dimimitian sukses.

pulisi Jerman explores lagu sectarian dina panalungtikan lima awak, sababaraha riddled kalawan bolts crossbow anu kapanggih dina dua hambalan di Jerman dina Sabtu na Senén 11 13 Méi Unsur kahiji tina propil mangsa panalungtikan draw fascinated ku esotericism, alchemy, sarta Imaging sarta pakarang abad pertengahan, dilaporkeun sababaraha média Salasa.

Dina Saptu, awak nojos kalawan bolts crossbow tilu Germans, hiji lalaki ti 53 taun na dua awéwé 30 na 33 taun, nu kapanggih di kamar maranéhna sempet ditangtayungan poé saméméh pikeun tilu peuting di hiji panginepan secluded Passau (Bavaria), lokasina di ujung walungan a.

Baca ogé Pati misterius crossbow dina asrama di Bavaria

Hiji kotak di jantung

Lalaki, kapanggih ku panah crossbow dina jantung, sarta loba di tangkorak, ieu diidentifikasi minangka Torsten W. Anjeunna kungsi warung abad pertengahan di Hachenburg Rhineland-Palatinate, Milites Conductius nu dijual daggers jeung pedang abad pertengahan.

Anjeunna ngagem hiji janggot bodas panjang tur dikelompokeun sesi malem ngempur ku pedang. Dina panangan nu anjeunna ngalaman tattooed simbol patali alchemy, sains gaib dina Abad Pertengahan contender taunan keur transmutation keur na masalah. Sakabeh korban éta ogé anggota ti hiji liga sahiji ksatria turnamén, dumasar kana poéan populér gambar.

Hasil pamarikasan mayit keur neangan sebab matina awal dilaporkeun Salasa enjing ku pulisi Bavarian némbongkeun yén dua tina tilu korban, diasah di piercings hideung maké, ditelasan hiji kotak di jantung. Ieu lalaki tina 53 taun, Torsten W. sarta E. Kerstin, hiji awéwé ti 33 taun. Duanana anu bohong dina ranjang, nyekel leungeun. The Wills dua korban nu kapanggih di kamar tina panginepan nu, nurutkeun pencét lokal.

Sakabéh éta anggota, koran nu gambar, Turnamén Liga ksatria na jousting battles, anu diusahakeun, unsuccessfully, sakumaha anggota, keur professionalize rapat sapertos diideuan ku Abad Pertengahan.

nembak postmortem

Kotak séjén éta lajeng dipecat postmortem, meureun ku mangsa katilu awewe tina 30 taun, C. Farina, anu lajeng bakal bunuh diri ku firing hiji baud crossbow beuheung. "Taya bukti nunjukeun yen aya mungkin geus argumen antara maranéhanana hadir" di kamar, dipedar polisi Bavarian Salasa.

Tilu jalma anu kungsi mayar di tunai keur tilu peuting, balik ti Austria, ti lantai of Passau, dimana maranéhna bakal disadiakeun crossbows. Téh mangrupa babu anu manggihan tilu awak Sabtu isuk. "Pamariksaan pikeun ngadeteksi naon nginum obat, alkohol atawa narkoba éta getol", Ceuk pulisi.

Dua awak di Wittingen

A Wittingen, dua awéwé teu ditelasan kalawan crossbow a.
A Wittingen, dua awéwé teu ditelasan kalawan crossbow a. Christophe jajan / AFP

Dua thirties awéwé séjén anu engké kapanggih maot ku pulisi dina Senén di awéwé anu bunuh diri, C. Farina di Wittingen, Lower Saxony

Hasil tina autopsies tina dua korban anu henteu acan dipikawanoh. Tapi maranéhna teu ditelasan kalawan crossbow, nurutkeun penyidik. Salah sahiji dua awéwé bakal jadi adina nu pamajikan tina 30 taun ti Passau, moal pasangan diangkat jadi ngumumkeun mimitina ku penyidik. Sumber: HTTPS: //www.lemonde.fr/international/article/2019/05/14/l-enquete-sur-les-morts-mysterieuses-en-allemagne-livre-ses-premiers-elements_5461934_3210.html