Proyék: Diréktur panalungtikan REKRUT'ACADEMY balanja Center

Posisi diusulkeun: komérsial Center DirékturUrang recruit a Diréktur Center komérsial

misi:

Anjeunna bakal aub dina sagala komponen fungsi nu saperti kieu:

Marketing / Marketing

Ieu terus monitor évolusi wewengkon dagang, typologies customer kompetisi.

Anjeunna bakal ngadegkeun jeung Directorates tanda badag percanten hubungan sahingga eta pikeun nguatkeun analisis miboga hasil, dumasar perlakuan statistical CA anjeunna bakal boga supir koleksi.

Jasa Konsumén (padagang / pamakéna)

Anjeunna bakal jawab ngadegkeun jasa optimasi sorangan ka padagang jeung pamakéna, kayaning: Wilujeng brosur leutik keur padagang anyar, latihan padagang, jsb .. ukuran panarimaan guna nerapkeun a gambar has asli puseur balanja anu Grup urang.

Manajemén hak milik / Téknis

Langsung jawab ngembangkeun estimasi anggaran ti puseur anu anjeunna baris tahan jeung bantuan ti jasa sentral pausahaan.

Ieu implements strategi komunikasi jeung hiburan (jigana ku panyadia ladenan éksternal).

Ngagambarkeun parusahaan

Diréktur mertahankeun hubungan nutup jeung, situs administrasi, ekonomi institusional jeung pulitik nu éta tanggung jawab.

Profil ditéang posisi THE: komérsial Center Diréktur

  • De Latihan Penjualan / Usaha Marketing bodo sakola, Anjeun menerkeun sahanteuna taun 5 tina pangalaman kalawan pangalaman penting di puseur kauntungan manajemén ideally di séktor distribusi
  • boss nyata anjeun boga rasa dialog jeung komunikasi
  • Sadia, panasaran jeung kakuatan proposal rék investasi pinuh dina hiburan sarta ngembangkeun komérsial.
Kriteria pengumuman posisi THE: komérsial Center Diréktur
pagawean :
diobral komérsial
Manajemén, akuntansi, keuangan
Manajemén, manajemén Umum
sektor bisnis :
Sebaran, jualan, borongan
jasa lianna
Pariwisata, rekreasi
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Rabat
Ville : Rabat
pangalaman Level :
Pangalaman antara 5 taun 10 taun
pendidikan :
Bac + 4
basa diperlukeun :
Français>courant
Jumlah posisi (s) : 1