Kontroversi sanggeus ngeunaan hiji Sénator dina "sahenteuna karsinogenik charcuterie glyphosate"

Parliamentarians bakal nyieun Kemis papanggihan laporan survéy anyar dina glyphosate. Ko-panulis laporan ensures yén carcinogenicity of weedkiller kontroversial teu kabuktian, sabalikna naon batur nyebutkeun studi nu aya dina subjek.

sumber: https://www.bfmtv.com/politique/un-rapport-parlementaire-juge-le-glyphosate-moins-cancerogene-que-la-charcuterie-ou-la-viande-rouge-1690429.html