Proyék nawiskeun Pikeun WHITENERS

Proyék nawiskeun: launderer

recruits parusahaan urang pikeun butuh jasa-Na, washerman a, hirup di Yaoundé sabudeureun Biyem-assi - Mendong.

misi:

  • baju cuci

Qualities jeung kaahlian:

  • Gaduh pangalaman tina sahanteuna 2 taun di laundry nu
  • Sadia tur sopan (ketersediaan Geura)
  • janten pas waktuna
  • Jujur tur serius
  • Humility jeung komunikasi alus
  • Diomongkeun Kamampuhan di salah sahiji basa resmi sahiji Kamerun

Komposisi file:

  • CV hiji kaca

santunan:

  • Gaji: Negotiable

kontak:

  • Maranéhanana kabetot tiasa nelepon atanapi ngahubungan via WhatsApp angka: BTS - 659 476 422
  • CVs kudu dikirim ka alamat: ets.btsolutions@gmail.com