Tawaran proyek: The COOPISEC recruiting langkung propil: Cashiers, Asisten Eksekutif, konsultan Usaha

Dina panempoan mimiti kagiatan taun Kongo, solidaritas Koperasi nu Islam, Tabungan na Kredit (COOPISEC) recruits:
- Hiji (e) Administratif sarta Undang-Undang
-A (e) Operasi Manajer
-A (e) Operasi Manajer
-A (e) muatan tina sistem komputer
-A (e) Officer Kredit
-A (e) internal controller
-A (e) Kepala Badan
-Three (3) Cashiers
asisten manajemén -A
-Two (2) Palanggan Dimuat
-Douze konsultan (12) Usaha
tawaran téh sah dugi Méi 31 2019.
Kaayaan:
-Be di handapeun umur 40 taun
pangalaman -Have sahenteuna dua taun jadi dipénta
-Be sadia tur miboga kamampuh dianggo dina tekenan

Kirim surélék atawa leupaskeun file anjeun ka kantor lokasina 21 bis rue Bacongo Poto -Poto / Brazzaville (th lanté 2)
Kontak: (+ 242) 064055055 / (+ 242) 068718295

fitur:
huruf motivasi -a di pos teh
salinan -a of certifying kualifikasi diploma anjeun kana posisi ditéang
-a CV sareng photograph