A kelenci ku Jeff Koons dijual 91,1 juta, rékaman pikeun artis hirup

meuli tetep kanyahoan ka umum tapi éta dina kamar lelang ...

A patung artis Amérika Jeff Koons ieu dijual Rebo 91,1 juta atawa 81,27 juta dina hiji lelang diayakeun ku Christie di New York, hiji catetan pikeun artis hirup.

The "Rabbit", nu ngagambarkeun baja matak kalawan kelenci inflatable, ngéléhkeun hiji méja napas "Potrét hiji Artist (kolam renang jeung Dua Tokoh)" ti pelukis Britania Daud Hockney, Mana ngahontal 90,3 juta dollar (80,56 milyar) pertengahan November, geus di Christie di New York.

Thomas Urban

@ThomasUrbain1

The lukisan ku Daud Hockney dijual di Christie pikeun 90,3 juta, catetan pikeun hiji artis hirup. David Hockney henteu nampi cent hiji. Anjeunna ngalaman dijual ka gambar 20.000 1972 dollar

jalma 298 ngobrol ngeunaan eta

Béntang patung tina diobral cinyusu di Christie urang ieu dijual 80 juta, harga palu sarua nu Hockney kanvas, tapi peupeus catetan ku nambahkeun komisi jeung waragad, sareng harga ahir 91,075 juta .

meuli éta di rohangan

Unusually pikeun karya harga ieu, kelenci ieu, bagian tina runtuyan tilu dijieun ku Jeff Koons di 1986, dileler ka jalma di rohangan.

Waktu ditanya, Christie urang teu hoyong nembongkeun identitas meuli misteri ieu, tapi ceuk kolektor ti sakumna dunya anu diposisikan dina karya mangsa jual.

Christie urang

@ChristiesInc

Jeff Koons urang 'Rabbit' ti The Kumpulan SI Newhouse earns $ 91,075,000, mangnyetélkeun keur nu anyar pikeun artis hirup https://bit.ly/2Jmc8KT

jalma 35 ngobrol ngeunaan eta

The palastik of 64 taun geus pulih catetan anjeunna dilaksanakeun sakeudeung saméméh keur dethroned ku Daud Hockney. Na "balon Dog (Oranyeu) "Ngajual 58,4 juta (€ 52,1 juta) 2013, kungsi diayakeun lima taun.

The "Rabbit" nyaeta salah sahiji karya kawentar artis nu geus shaken nu Konvénsi tina dunya seni. Top 104 cm, éta tina kumpulan SI Newhouse, urut kapala group média Conde Nast (anu maot di 2017), nu ngawengku majalah kasombongan Fair, Vogue sarta The New Yorker.

source: http://www.leparisien.fr/culture-loisirs/un-lapin-de-jeff-koons-vendu-91-1-millions-de-dollars-record-pour-un-artiste-vivant-16-05-2019-8072949.php