Tawaran proyek: SERVTEC pilari salah sahiji nasabah na hiji angkutan barang forwarder badag, (e) Sumber Daya Manusa Manager (m / f)

Diajukeun posisi: manajer SDM (M / F)Urang néangan salah sahiji konsumén urang hiji angkutan barang forwarder utama, (e) Sumberdaya Manajer manusa (m / f).

Anjeunna / manehna jalan di handapeun pengawasan CEO.

misi:

  • Jawab nu ngokolakeun sumber daya manusa;
  • Ngatur, handapeun pengawasan catering Manajer cartage otomotif;
  • Nyaéta pangiriman nilai tim perusahaan;
  • Jawab achieving tujuan didefinisikeun dina kolaborasi jeung Direktorat Jenderal;
  • Ensures palaksanaan aturan kaséhatan sarta kaamanan.
Profil ditéang Pikeun pagawean: SDM manajer (H / F)

  • Gelar 3;
  • 02 taun pangalaman minimum dina HR;
  • taun 02 pangalaman minimum dina manajemen tim;
  • Gaduhan kapamimpinan jeung gampang komunikasi sareng tim anjeun;

Pangaweruh / kaahlian:

  • Kadali manajemén lampah disiplin;
  • Kadali nu manajemén poéan staf;
  • Komputasi: Kecap, Excel, PowerPoint, lianna;
  • Diucapkeun sarta ditulis Inggris mangrupa asset.)
  • Boga lalawanan stress alus;
  • Kualifikasi: rigor, organisasi sarta Methodism, ketersediaan, organisasi, otonom sarta rigor.
Kriteria pengumuman posisi THE: SDM manajer (H / F)
pagawean :
Manajemén, akuntansi, keuangan
Manajemén, manajemén Umum
latihan HR
sektor bisnis :
Pangajaran, latihan
rekrutmen interim
Kualitas, métode
jasa lianna
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
internasional
Ville : Kinshasa
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 3
Jumlah posisi (s) : 1

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/responsable-ressources-humaines-h-f-482483