Proyék: ORGY pilarian konsultan sababaraha propil mun ngahijikeun tim na.

Proyék nawiskeun
Dina launching kagiatan anak, ORGY konsultan ayeuna néangan sababaraha propil mun ngahijikeun tim na (Guinea Bissau, Kamerun, Basisir Gading, Maroko, Kongo, Mali, Sénégal, Maroko jeung kamekaran): Electricians; secretaries; Direktorat asisten; Cashiers; photographers; accountants; Techies, waitresses; désainer grafis; Media Manajer sosial; Kaamanan penjaga; drivers; somah; Hostesses; logistik; manajer stock; Mékanika.
Anjeun yakin yén kaahlian anjeun bakal mawa deui masarakat urang, ulah ragu na hayu urang terang aplikasi Anjeun ku ngirim CV anjeun ka:
orgy.consulting@gmail.com
Ulah hilap nyabit posisi hayang olah raga.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.facebook.com/jessicabrunie.malonga.3/posts/139633293869862?notif_id=1558006410481106&notif_t=feedback_reaction_generic