Wandayant: pendeta ieu nyebutkeun kabeh Kristen anu lalajo Game of Thrones buka naraka

Dimana malah Wanda kipas tina Game of Thrones? Numutkeun clergyman a, sadaya addicted kana runtuyan pang populerna di ragrag dunya di sela tina kecap ketuhanan. Dina kaca Facebook-Na, si pendeta masihan di jéntré alesan naha éta runtuyan HBO distracts anjeun ti jalur katuhu sarta nyandak anjeun lempeng ka naraka.

Wanda Peeps, anu pendeta nasional Ghanaian Koswara Eghan teu dicandak ku muriang Kaulinan singgasana. waktuusum pamungkas ti séri ieu disiarkeun ayeuna ku kanal AS HBO jeung nahan jutaan spellbound of pemirsa, clergyman nu geus panulis a Wandayante kaluar dina kanvas, naha dunya Christian kudu eureun nempo dirina.

Dina kaca Facebook, manéhna nyebutkeun yen lolobana adegan dina séri anu pantes tur ngalawan doctrines Alkitabiah:

« Dear fans Game of Thrones (anu nyebut dirina Kristen), mangga ngahampura kuring sateuacanna. Abdi lain kipas tina ngagaduhan. Kuring diawaskeun episode ka tukang sababaraha taun. Tapi kapanggih sababaraha statistik sarta fakta yén bisa Anjeun pikaresep.

statistik metot:

Pati 865

17 perkosa (kaasup perkosa nyoba)

144 adegan jalma taranjang (83,7% awéwé)

Fakta metot:

Dina 2016, HBO éta dina perang légal jeung situs porno, PornHub, ngeunaan pamakéan ku loka ngeunaan video eksplisit séksual of Game of Thrones ...

Numutkeun data ti PornHub, loka ditolak keur 4% tina lalulintas (panurunan ngeunaan 2,4 juta datang) salila 6 usum Game of Thrones dina April. situs geus ngalaman declines lalulintas sarupa ngaliwatan opat minggu hareup mun episode anyar anu disiarkeun, suggesting yén urang meureun lalajo acara tinimbang ningali eusi porno.

Aya loba béntang porno di Game of Thrones. Jessica Jenson na Samantha Bentley gaduh duanana PSK dimaénkeun di séri. Éta aktris porno Amateur Australia Aeryn Walker ieu ogé dipilih minangka salah sahiji loba istri tina Craster. Sarta Sibel Kekilli, anu maénkeun Shae ogé dibéntangan dina pilem sawawa nu geus kaliwat.

Dear Kristen jeung fans Game of Thrones, ieu jenis eusi rék ngeusian pikiran anjeun? Naon anu lumangsung ka Phil 4 8 ayat? [Kanggo sesa, Dulur-dulur, naon nya menak, naon téh euy, naon nya murni, naon anu denok, naon laporan alus, upami teu nanaon geus alus teuing atawa praiseworthy, nya éta objek pikiran anjeun] Ieu jenis hal rék putri Anjeun atawa putra anjeun ngalakukeun? Perkosa, rajapati jeung immorality?

Mun anjeun sangkan napel Game of Thrones anjeun ambek ngalawan kuring, teras saha anjeun ibadah? ALLAH (ALLAH) atanapi ngagaduhan ? Hiji hurup tunggal ngajadikeun sakabeh bédana. Jeung robah ieu surat tiasa ngadamel bédana badag mun anjeun nangtung sateuacan Alloh dina dinten judgment "Geus manéhna nulis.

Jadi Wanda Jalma mikir anjeunna teh pendeta alatan ngingetkeun anjeun? Aya alesan na? Ngabejaan urang naon pikir.

CB

sumber: https://www.jewanda-magazine.com/2019/05/wandayant-ce-pasteur-affirme-que-tous-les-chretiens-qui-regardent-game-of-thrones-iront-en-enfer/