7 tips basajan tetep napas seger

napas goréng bisa lumangsung iraha wae hirup. Nu jadi sabab nyaéta sababaraha. Tapi éta mindeng hésé hirup kalawan. Untungna aya sababaraha tips basajan tur éféktif tarung ngalawan kasulitan nu bisa gancang balikkeun kana handicap nyata.

napas goréng (ngaran ilmiah nyaeta halitosis) henteu polos. Ieu kadang indicative tina hiji gaya hirup damang (konsumsi alkohol jeung roko). Tapi éta paling sering a gejala tina hiji kaayaan nu bisa jadi hampang, sapertos anu tiis, masalah dental atanapi heartburn, atawa geringna beuki serius kayaning diabetes atawa kanker. Hiji bau abnormal ka handap tina sungut, kudu salawasna nelepon. Jadi lamun di mamang, mangga konsultasi dokter anjeun sarta dokter gigi Anjeun. Alam teu hal. Manehna salawasna boga hal nawarkeun cageur nu ills tina kahirupan sapopoe. Dina kaca di handap ieu anjeun bakal manggihan tips ti ibu Alam ulah napas goréng.

Ngantebkeun kasehatan lisan anjeun

titik ieu bisa sigana atra, acan sapuan sapopoé mindeng kirang enforced. Saban poé, sikat huntu anjeun, isuk, beurang jeung peuting, mangsa 2 3 dina menit. Paké floss dental. Hadé pisan mun éta ngagunakeun odol alam nu moal bisa teuing agrésif pikeun PH tina sungut anjeun. Tungtungna, teu kudu ngadagoan napas goréng nyieun watek nyieun mouthwashes kalawan teas alam dijieun tina thyme, mint, sage, kayu manis ...

minyak atsiri

Sababaraha minyak atsiri tiasa mantuan Anjeun meunangkeun deui nu freshness dina sungut. Anjeun tiasa mayar 2 3 atawa tetes minyak atsiri tina pepermin atanapi Basil atanapi Tea Tangkal dina lump gula. Ngalembereh gula soaked dina sungut anjeun méméh hidangan. Lamun hayang ulah aya asupan gula, di dieu Kang mode shooting sejen: bisa campur hiji sendok minyak kalayan 2 zaitun atanapi 3 pakait tina salah sahiji tilu minyak atsiri ieu. Lajeng ngelek wangunanna.

limun

napas Bad mindeng ditarjamahkeun gangguan internal. Éta metot mikir ngeunaan meresihan awakna. Ngamimitian lalaunan, inuman unggal isuk a panas lemon satengah, puasa. Campur jeung cai panas kana jus ti hiji lemon satengah seger jeung inuman. potion magic ieu dipaké ku jalma réa, utamana ngamungkinkeun nyaluyukeun masalah kaasaman anu jadi umum dina jangka waktu urang.

peterseli

Ieu mangrupakeun produk "dina 2 1". Henteu ngan peterseli mangrupakeun deodorant nuhun alam ka eusi klorofil anak, tapi boga kakuatan pikeun "newak" sanyawa walirang nu ngawangun insidiously dina sungut. Sahingga tarung jalma jawab napas goréng sarta brings freshness. Ti jaman kungsi watek permén sababaraha sprigs tina peterseli keur napas seger. Hal basajan anu kadang paling éféktif. Anjeun oge bisa nyiapkeun infusion peterseli na make ka gargles Anjeun.

A diet beunghar klorofil

napas Bad kedah nyorong anjeun marios diet Anjeun. Kaluar beurat teuing pikeun nyerna dahareun, inuman lemes, kopi, alkohol ... Balik deui ka masakan low-gajih, dimana anjeun diondang angka nu gede ngarupakeun kadaharan héjo beunghar klorofil. Nyiapkeun misalna salads héjo kalawan peterseli, seledri, mint, alpukat jeung minyak zaitun. Ieu pangan héjo moal cleanse ati anjeun sarta mawa sababaraha freshness.

The must areng

Hal ieu dipaké tarung ngalawan loba masalah pencernaan kayaning bloating. The areng nu boga loba qualities, ogé bisa ngalawan napas goréng sabab boga sipat antiseptik, absorbent na antiputrefactive.
Pikeun ngaronjatkeun transit anjeun sarta nungkulan halitosis anjeun, cokot spoonful bubuk areng sareng cai saeutik sanggeus hidangan Anjeun. areng bakal jadi hiji pasangan éféktif.

Sababaraha pangan ulah

Lamun diteruskeun nasehat luhur jeung anjeun masih kakurangan tina napas goréng, Anjeun bisa jadi kudu ningali balik diet Anjeun. Bawang bodas, bawang, peppers, kembang engkol, kéju sarta anchovies téh kabéh jadi sabab mungkin tina napas goréng. Mun pangan ieu bener nu cukang lantaranana, teras napas goréng anjeun nanaon patologis jeung kudu ngaleungit sakali awak anjeun geus dihapus sanyawa odoriferous dina pangan ieu. Butuh 24 mun 48 jam. Kusabab pangan ieu umumna alus keur kaséhatan, éta henteu kitu, piceun éta, tapi ulah consuming lamun jaga boga napas seger dina jam sanggeus tepung anjeun (misalna wawancara pakasaban, tryst, jsb).

alkohol

Kami geus geus disebutkeun tapi kami baris balik dina leuwih jéntré: deui, lamun anjeun hiji kipas alkohol, inget yen konsumsi kaleuleuwihan ngabalukarkeun drying tina mémbran mukosa ti muara. Acan ieu persis drying ieu disrupts kasaimbangan baktéri sarta ngabalukarkeun napas goréng.

green tea

Salian sipat anti kanker na nu ogé dipikawanoh, green tea - hususna green tea Japanese - ngandung antioksidan kayaning polifenol nu ngalawan napas goréng ku ngahulag zat odoriferous mun proliferate.

Ulah diets protéin teuing

schemes ieu kayaning Diet Dukan kawentar, Atkins na PronoKal, bisa nambahan pH ciduh Anjeun. Sanajan kitu, ti dinya teuing tinggi, kaasaman nurun jeung anjeun teu tiasa ngalawan odors goréng anjeun alatan tumuwuhna baktéri.

Nu jadi sabab patologis

napas goréng bisa nyumputkeun masalah, kayaning kasakit karét, buruk huntu, gastritis, masalah haté atawa kasakit esophagus nu. Mun anjeun teu manggihan anu ngabalukarkeun napas goréng anjeun, tingali dokter anu baris ngalakukeun diagnosis teleb.

source: http://mieuxexister.com/sante/mauvaise-haleine-que-faire-0130496?t=3&a=1&utm_campaign=tab_XX-fr_mex_d_mauvaise-hal-sw&utm_source=taboola&utm_content=a4&utm_medium=lagardere-parismatch&utm_term=7%20astuces%20simples%20contre%20la%20mauvaise%20haleine_https://console.brax-cdn.com/creatives/a977ee2f-fae5-4f71-8785-972793cb93a9/dd3e2599-fd91-4bec-85a5-06f9ed4712a1.jpg&p_num=1