Mangpaat areng

areng: manggihan sagala mangpaatna

areng di diaktipkeun mangrupa ubar heubeul tina nini pohara efektif pikeun detoxify awak sarta ubar pencernaan jeung masalah peujit. Murag kana oblivion, éta basajan ngagunakeun, murah tur mibanda sipat pisan metot.

Renowned keur kapasitas adsorption na tinggi, areng mangrupa detoxifying alam paling aktif. Éta renowned pikeun detoxifying jeung ngamurnikeun sipat anak. 100% asalna sayur eta teh hasil tina calcination di résidu tutuwuhan suhu luhur kayaning kai. Paling mujarab téh nu diturunkeun tina durukan tina cangkang kalapa anu méré batubara tina kualitas alus teuing. Sakali charred, pepelakan ieu dimurnikeun na rendered porous, anu méré éta hiji absorbency impressive.

Batubara mantuan pikeun detoxify awak

Loba studi ilmiah geus kabuktian yén areng nu absorbs racun na racun ngabahayakeun pikeun awak. Éta meureun agén decontamination paling basajan jeung paling éféktif. Ieu absorbs logam beurat (raksa, kalungguhan), hidrokarbon, chlorides na péstisida tapi ogé hormon sintétik jeung ubar. Ogé ngarebut éta racun dihasilkeun ku tutuwuhan nu tangtu, venoms serangga atawa oray, atawa baktéri tangtu (Staphylococcus, salmonella), sarta malah virus tangtu. ion contaminant négatip pageuh ngagantelkeun kana beungeut bubu batubara sarta tungtung.

tarung batubara ngalawan masalah peujit

karbon diaktipkeun mibanda kamampuhan pikeun nyerep deukeut 100 kali volume na di karbon dioksida nu hususna aya efektivitas na ngalawan bloating, flatulence tur nyeri peujit. Leupas tina ieu ngarareunah peujit, anjeun manggihan well-mahluk na burih datar.

Karbon ngaluarkeun pangotor

Dina kosmétik, éta dipaké salaku aktif dina rupi, scrubs, Sabun sarta cleansers ngaleupaskeun pangotor jeung rereged. Ngamurnikeun, éta cleanses kulit na absorbs baktéri jawab inféksi tangtu, eta ngurangan risiko pimples inflamed lamun masalah jerawat. Saperti dina peujit, éta nyokot polutan jeung racun nu ngumpulkeun dina kulit beungeut: polutan lingkungan, résidu kimiawi ti kosmétik tapi ogé racun dihasilkeun ku kulit.

Batubara whitens huntu

Saminggu sakali, ngan nambahan saeutik karbon diaktipkeun dina odol teh sateuacan brushing huntu anjeun pikeun alami whiten huntu anjeun. Anjeun oge bisa tuang sababaraha bubuk areng kana cangkir, mangka dip a katun swab moistened di dinya méméh nerapkeun rubbing huntu anjeun. Lajeng lumangsungna kalawan brushing normal jeung bilas pikeun meunangkeun caang bodas ..

Awas! Salaku absorbency nyaeta puissantl, areng anu bisa ngurangan efektivitas pangobatan tangtu kawas Pél kontrol kalahiran sarta antibiotik lamun ingested sakaligus. Éta leuwih alus pikeun mindahkeun nginum obat kalayan pembuatan areng sahenteuna dua jam.

Sumber: https://www.bioalaune.com/fr/actualite-bio/34876/cure-detox-4-bienfaits-du-charbon-vegetal