Nyeri Nu Maha Suci Pedro Almodovar - kritis - Cannes

Ku: Pedro Almodovar

Kalayan: Penelope Cruz, Antonio Banderas, Leonardo Sbaraglia

Ngaleupaskeun Tanggal: Dupi 17 2019

Pedro Almodovar tungtungna bisa meunangkeun Palme d'Atawa sakumaha deserved kalawan potret diri leres-palsu ieu beautifully ditulis.

Le synopsis

A runtuyan reuni sanggeus dekade, sababaraha daging jeung tulang, batur ku kenangan dina kahirupan hiji delinquent diréktur. cinta munggaran, anu handap, indung maot, aktor jeung saha manéhna digawé, anu taun 60 80 taun na hadir. The impossibility of misahkeun kreasi sarta privacy. Sarta rohangan hampa, vakum unfathomable dina henteu mampuh pikeun neruskeun muterkeun.

La gandengan

La genting

Saatos pupusna indungna, hiji filmmaker capé, felled ku nyeri deui sakumaha jantung sarta anesthetized ku addictions, emut taun pangalusna hirupna. Syahadat of a filmmaker septuagenarian ampir dina verge of a ngarecahna saraf, eta 21ème Fitur pilem 39 taun ikon tina kejutan munggaran Movida kalawan frontal ampir teu euleum-euleum na. Pedro Almodovar urang pernah geus jadi jauh di peletakan potret bulistir na unvarnished. Pernah utamana krisis mereun geus jadi pindah. Introspeksi accentuated ku rezeki troubling of Antonio Banderas di filmmaker ganda anu gaduh dinten sawah di restraint pantomim. A tembang pamujaan ka nyiptakeun sakumaha exorcism mangpaat éta waktu ka tungtungna ganjaran tina nu ditaksir. A Palme Pedro?

Sumber: https://www.parismatch.com/Culture/Cinema/Douleur-et-gloire-de-Pedro-Almodovar-la-critique-Festival-de-Cannes-1624610