Tawaran proyek: panalungtikan IECD (on) Administrator / trice Sumber Daya Manusia na Logistik (m / f) pikeun nguatkeun tim administrasi na.

Diajukeun posisi: Administrator / TRICE SDM AND suplai (M / F)Kami néangan saurang (an) Administrator / trice Sumber Daya Manusia na Logistik (M / F) pikeun nguatkeun tim administrasi na.

Pikeun palaksanaan proyék na, anu IECD employs tilu puluh urang di situs 4 di kota Pointe-Noire, Dolisie na Brazzaville. The akuntansi manajemén jeung SDM 5 proyék lumangsung ieu ensured ku tim transverse dumasar di markas tina rombongan ka Pointe Noire. Tim ieu kiwari boga akuntan jeung supir / logistik asisten.

misi:

Steering staf administrasi:

  • Ngawangun tur mertahankeun rékaman administrasi unggal pagawe (pakansi, gering, latihan, disiplin, jeung sajabana);
  • Tulis kontrak pagawean, amendments kana kontrak pagawean, jeung sajabana ;
  • Monitor wanci gawé pagawé (cacah dina poé digawé, ngumpul pernyataan, jadwal adherence, jsb);
  • Gawe bareng raket jeung pamaréntah (Buruh Inspektorat, ONEMO, CNSS ...) jeung mitra (klinik, apotek ...);
  • Koordinat tina sagala program induksi pagawe anyar: pengarahan, titik médis kalayan bisnis, jeung sajabana ;
  • Teh referent sadaya patarosan HR (collaborators on catetan maranéhanana, prosedur HR, memos, jsb);
  • Nyiapkeun sarta nyebarkeun memos HR.

Patuh kawajiban légal:

  • Ngajamin hormat sarta palaksanaan kawajiban légal hukum kuli sarta aplikasi tina aturan tina pasatujuan ngeunaan ngadegna, prosedur manual, memos tur beungkeut ku IRP nu;
  • Exerts a nonton dina sagala kawajiban nu légal patali ka manajemén administrasi di tanaga, sidik tur IRP;
  • Incorporates parobahan panerapan sosial kana prosedur internal HR;
  • Nangtukeun resiko légal poténsi;
  • Apdet dokumén légal: aturan, tampilan jsb jeung dokuméntasi sarta prosedur HR.

Steering rekrutmen:

  • Ngiring dina prosés rekrutmen:
    • Nangtukeun pangabutuh jeung rencana rekrutmen;
    • Nyiapkeun sarta nyebarkeun vacancies on saluran cocok;
    • Réngsé asihan CV na pre-pilih calon;
    • Konduktor ngawawancara dina kolaborasi jeung manajer operasional, sarta turutan prosesna dugi putusan ahir (kaasup sagala tés jeung cék rujukan);
    • Formalises pakasaban.
  • Ngamekarkeun kolam renang caleg udagan; neangan saluran distribution anyar jeung rekrutmen; nyieun jeung ngahirupkeun partnerships lokal (sakola, universitas, jsb).

Pengawasan ti logistik ti rombongan:

  • Handap dina kapanguruasan sarta pamakéan tutumpakan jeung alat IECD;
  • Ensures manajemén ditangtoskeun tina suplai na consumables saham;
  • Oversees tata ngayakeun panalungtikan jeung analisis cutatan, aplikasi tina prosedur ngayakeun, resi pesenan, ngadegna kontrak kerangka, menata hubungan jeung suppliers;
  • Manages real estate nempatan ku IECD;
  • Mantuan ngaronjatkeun prosedur logistik IECD.

Pengawasan ti handap: supir / asisten logistik, pembantu rumah tangga jeung caretaker tina korsi tina IECD:

  • Ensures yén pagawé ieu ngatur karya maranéhanana numutkeun jadwal set;
  • Ngalaksanakeun ngawaskeun biasa jeung kontrol kualitas gawé dipigawé;
  • Ngalakukeun wawancara assessment interim;
  • Nyumbang ka wangunan kapasitas anggota timnya.

assignments séjén:

  • Éntri akuntansi sual lamun perlu;
  • Nyadiakeun rojongan pikeun struktur Kaséhatan Mitra dina jejer HR sarta logistik mun diperlukeun.

NB lowongan ti 2019 Juni.

Profil ditéang posisi THE: Administrator / TRICE SDM AND logistik (M / F)

  • Bac + 5, manajemén HR dina atikan luhur atawa sarimbag kalayan HR generalist istimewa.

pangalaman:

  • 5 taun minimum dina bisnis atawa LSM di posisi sarupa;
  • Pangaweruh LSM bakal diapresiasi;
  • pangalaman profésional di Kongo penting.
  • Hiji pangalaman asah nyaéta tambah.

kualifikasi:

  • Prakarsa jeung proposal, otonomi, dinamisme;
  • Versatility, kahayang pikeun neuleuman tur tumuwuh, nangtang kapasitas;
  • Adaptability mun interlocutor sarta kaayaan: Sabar, déngékeun, ampun, kaahlian interpersonal alus;
  • Rigor, integritas, rasa karusiahan jeung kawijaksanaan;
  • roh tim na kahayang pikeun mungsi dina tim anu;
  • qualities manusa; komitmen pribadi kuat; mahasiswa ITB.
Kriteria pengumuman posisi THE: Administrator / TRICE SDM AND logistik (M / F)
pagawean :
Manajemén, akuntansi, keuangan
latihan HR
Angkutan, logistik
sektor bisnis :
kagiatan masarakat
Jenis Kontrak :
CSD
daerah :
Pointe-Noire
Ville : Pointe-Noire
pangalaman Level :
Pangalaman antara 5 taun 10 taun
pendidikan :
Bac + 5 langkung
basa diperlukeun :
Français>indung
Jumlah posisi (s) : 1

Info MORE Klik di dieu https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/administrateurtrice-ressources-humaines-logistique-h-f-483316