Om: PHK Rudi Garcia

Dipecat tina bulan Méi? PHK Rudi Garcia kudu ngumumkeun "no saterusna ti Senén," nyebutkeun éta koran Minggu, Mana nyebutkeun yén kaayaan keuangan separation "teu sagemblengna dieureunkeun. " Om bakal mayar antara 10 na 12 juta euro Rudi Garcia XXL jeung staf-Na.

Ogé nurutkeun kana "JDD "Akang Garcia bisa jadi dina bangku keur cocok panungtungan usum calamitous ieu Jumaah ngalawan Montpellier. PHK na bakal efektif sanggeus eta. Rudi Garcia bayaran usum pisan goréng pikeun Om, 6e of Piala Liga 1 prematurely ngaleungitkeun di Perancis, nu Piala Liga, sarta ridiculous di Liga Europa (enol, lima karugian.)

Sumber: https://www.20minutes.fr/sport/football/2521239-20190519-mercato-om-licenciement-rudi-garcia-annonce-maintenant?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sport