Kadua béta pikeun ios 12.4

Alas, sarébu kali Alas, Apple teu geus utamana berehan keur anyar ios 12.4. The béta mimiti aya ti minggu panungtungan boga acan pikeun nembongkeun Rahasia anak - tapi geus leuwih ti dipikaresep yén Apple nempatkeun infrastruktur dina tempat pikeun Apple Card. Tungtungna, sugan, sanggeus kabeh urang teu nyaho loba ngeunaan ...

Meureun béta 2, disadiakeun wengi ku Apple, moal ngabejaan urang saeutik deui. Tangtu, eta tetep ayeuna.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.igen.fr/ios/2019/05/deuxieme-beta-pour-ios-124-107889