Meghan ieu diserang ku Piers Morgan keur na "gaya hirup timer ngajangjikeun" sanggeus ultah na

Bapak Morgan thanked sababaraha kungsi "thanked" strangers lengkep "sanggeus dinten pernikahan maranéhanana (Gambar: Getty)

Bapak Morgan thanked pasangan "strangers lengkep" nyieun dinten pernikahan maranéhanana taun ka tukang "nu leuwih signifikan". Nulis pikeun MailOnline, anu host TV Meghan ogé dikritik keur ngarah a "gaya hirup timer promotion". Manéhna nulis: "Di jam awal Minggu isuk di 5 am, manéhna jeung Pangeran Harry geus bombarded kami 14 foto dina kaca Instagram maranéhanana" Royal Sussex "ngagungkeun ulang kawinan kahiji maranéhanana.

"The Gambar dipilih taliti, sadaya pribadi disatujuan ku sababaraha pikeun némbongkeun éta di handapeun lampu" sampurna ", ieu bagian tina hiji video keuna ngédit sapanjang jeung lagu ieu Lampu Little tina milik, teras diputer aranjeunna ninggalkeun st George chapel di Windsor dina poé pernikahan maranéhanana.

"Pesen ieu kaasup pesen ka 8,2 juta pengikut Instagram maranéhna:" Hatur nuhun sadayana cinta jeung ngarojong anjeun nampi sakuliah dunya. Unggal anjeun geus nyieun ieu dinten malah leuwih signifikan. "

"Emang? "

Bapak Morgan cenah hayang pasangan "disebut salah sahiji 8,2 juta jalma di acak anu aranjeunna" dijieun dinten paling husus maranéhanana.

Maca deui: Piers Morgan rescues Gusti Heseltine mun ngahina ditujukan pikeun 17,4 juta pamilih

beja panganyarna ti Meghan Markle

Bapak Morgan geus dijieun lolos ka Meghan saméméhna (Gambar: Getty)

Anjeunna ditambahkeun: "Leuwih ti éta, ditambahan babaturan longtime pangdeukeutna Harry anu malah teu dianggap sahingga" signifikan "meunang diondang ka pernikahan maranéhanana Starry Peuting". [19659005] komentar-Na sumping sanggeus warnings geus dibikeun ka Meghan na Harry, anu kaancam ka "ngali" Pangeran William jeung Kate, Duchess Cambridge, Ditengah rumor ngeunaan hiji mumusuhan antara pasangan.

Kusabab aranjeunna ngumumkeun Dursasana maranéhanana di 2017, Meghan na Harry geus didominasi media.

Roya komentator geus miélingkeun yén maranéhna risked "popularitas kontes" Kate jeung William.

Beja panganyarna ti Meghan Markle

Meghan na Harry kaungkap maranéhna sempet tampi anak kahiji maranéhna kana dunya on May 6 5h26 (Gambar: Getty)

Alamat Gayle Raja di TV husus "Meghan na Harry Ditambah Hiji" BPS, Dr. Anna Whitlock, sajarah karajaan jeung panulis, ngadawuh: "Sateuacan lila, Pangeran William jeung Kate bakal Pangeran sarta Putri Wales.

Harry na Meghan ngali jeung tangtangan popularitas jeung status maranéhanana. Ieu bisa jadi bit teuing. "

Pangeran Harry na Meghan gaduh Archie Harrison Mountbatten-Windsor, rengking katujuh dina tahta, nepi ka dunya. mimiti Méi.

Meghan na Harry kaungkap maranéhna sempet tampi anak kahiji maranéhna di dunya pikeun 6 26 pm buku Senén 6 Méi 7 timbangan 3 ons

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express