Nick Conrad: klip anyar Na di jantung kontrovérsi a, penuntut Paris dibuka hiji panalungtikan.

naliti The investigations anu ditugaskeun ka Brigade sahiji pajoang kajahatan ngalawan baé (BRDP) pikeun kacurigaan tina "sukarela apology kajahatan sangsara mun hirup aggravated"

Nick Conrad rapper pangadilan Paris on January 9 2019.
Nick Conrad rapper pangadilan Paris on January 9 2019. - Philippe Lopez / AFP

The Paris jaksa ngumumkeun bubuka Senén ngeunaan hiji panalungtikan awal nu anyar sanggeus nyiarkeun hiji video kontrovérsi rap kana Perancis, Anu panulis Nick Conrad ieu nembe dihukum sapotong saméméhna yén disebut pikeun "ngagantung bule".

panalungtikan ieu dibuka pikeun "sukarela apology kajahatan sangsara mun hirup aggravated" sanggeus laporan narima Mentri Interior Minggu, Christophe CastanerSarta investigations ditugaskeun ka Brigade sahiji pajoang kajahatan ngalawan jalma nu (BRDP).

Dina klip ieu dijudulan nagara amisrapper ieu dédéngéan rahasia multiplies provokatif ( "Kuring x_x Perancis mun kanyeri nu nyosok jero") sarta blames jalma anu kungsi blasted klip na saméméhna bule hangAsalna mangrupa kontroversi ngaronda ieu geus ngarah ka mahluk-Na dihukum ku pangadilan.

"Kecap geus didieu di Perancis mertimbangkeun méntalitas Perancis"

Bisi munggaran ieu, Nick Conrad - pseudonym a - ieu dihukum dina euro Maret 19 5.000 rupa ditunda kalimah pikeun incitement kana kajahatan. klip anyar na muka komo sababaraha excerpts tina warta TV evoking nu kontroversi mimiti sabudeureun bule hang jeung pernyataan exaggerated of Gérard Collomb, menteri interior wanoh.

Eta ditungtungan make surat nyoba ngajelaskeun pendekatan-Na. "Kecap geus didieu di Perancis mertimbangkeun méntalitas Perancis, media, jeung sajabana anu dianggap bener mun nelepon Nick Conrad istilah taliti leuwih ti muka perdebatan thorny, "ceuk eta.

Dina tweet dipasang Minggu Christophe Castaner ogé dituduhkeun sanggeus ditanya platform Pharos (pikeun tarung ngalawan eusi ilegal di internet) pikeun nerapkeun jalan ngaleupaskeun klip sual.

Sumber: https://www.20minutes.fr/arts-stars/culture/2522655-20190521-nouveau-clip-polemique-nick-conrad-parquet-paris-ouvre-enquete