PSG: Ti bluffing dina Mbappé dimimitian

Sanggeus judul aneh tina panghargaan malem di Parc des pangéran dina Saptu wengi sanggeus meunang ngalawan Dijon (4-0) dina lingkungan nu dibagikeun antara gagal disappointment musim jeung pangjurung kana gancang ngaléngkah hal, pamingpin PSG pasti disangka geus cicing dina hardest.

Iwal dina maén bal, sarta meureun malah PSG mana sejenna, shit, éta flies dina hiber. Ku kituna, eta teu cacah dina bom média leutik dibuka ku Kylian Mbappé Minggu wengi saatos upacara piala UNFP, nu geus katempo manehna glean dua panghargaan pribadi, kaasup nu di pamuter pangalusna usum 1 Liga.

Sumber: https://www.20minutes.fr/sport/football/2522343-20190520-psg-bluffes-mbappe-comment-comprendre-folle-sortie-mediatique-joueur-apres-trophees-unfp?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign= olahraga