Piala Dunya 2022: Great kontrovérsi ngeunaan FIIFA

Hiji waktu dianggap di Piala Dunya hareup di Qatar dina 2022, 48 nagara enlargement kedah lumangsung ngan 2026. Numutkeun The Times, FIFA geus ditinggalkeun proyék na, nu hariwang ka sarwa.

Sumber: https://rmcsport.bfmtv.com/football/coupe-du-monde-2022-finalement-pas-de-format-a-48-pays-1696920.html#xtor=AL-68