Game freak Pokémon Birokrat masihan prioritas pikeun lisensi anyar

Studio Jepang Game freak hayang ngahasilkeun lagu aslina tur ngumumkeun kreasi tim panalungtikan sarta pamekaran.

Kalawan Productions kawas bor Dozer, HarmoKnight, Pocket Card joki, Tembo nu Badass Gajah jeung Giga Wrecker, Game freak mindeng némbongkeun yén perhatian nya éta ogé saluareun franchise andalannya na, komo lamun eta tetep fundamentally penting pikeun struktur Satoshi Tajiri. ambisi ieu percanten proyék sagemblengna anyar téh masih relevan, utamana kalayan Town on Pindah, ngécéskeun programmer Samaun jeung diréktur kreatif Masayuki Onoue dina wawancara Video Kaulinan babad (VGC): "Di dieu aya dua tim produksi béda, saukur ngaranna 'Produksi Tim 1' sarta 'Produksi Tim 2. Kahiji ieu dedicated ka 'Gear Project ", bari nguruskeun kadua ku Pokémon. Ieu ngandung harti yén Game freak prioritizes Gear Project, nu tim angka hiji, leuwih ti Pokémon sacara umum. Simkuring salawasna coba mendesain hal sakumaha seru, upami teu leuwih ti Pokémon."

Salian "Tim Produksi" dua ieu Game freak kiwari boga tim panalungtikan sarta pamekaran. Tujuanana nya éta pikeun nyieun hiji sinergi teknis na konseptual anu bisa dipaké duanana keur lisensi anyar nu Pokémon kahareup "Salaku programmer a dipake dina Pokémon, anjeun ngan hiji jalma diantara loba programer. Najan kitu, salaku diréktur Giga Wrecker, pangalaman ieu dibuka panon ka aspék séjén ciptaan buruan, mun pamaké anu maénkeun éta. Kuring ayeuna bisa mawa kaahlian ieu tim Pokémon jeung nyoba nyieun hal Pokémon béda. Hal ieu kacida hésé ngaharepkeun programmer a prospek sapertos ieu, tapi salaku diréktur a, abdi diajar nyieun kaulinan leuwih pikaresepeun jeung diaksés pikeun pamaén, sakumaha ogé aspék marketing."

Game freak nada pikeun 2019

Masayuki Onoue ngajadikeun teasing "The 2019 sataun bakal pisan seru, utamana sanggeus peluncuran tina dua versi tina Pokémon hayu, anu diwenangkeun urang ngawitan serius mertimbangkeun Pindah Nintendo sakumaha platform a. Ieu hambalan pohara penting pikeun kami méméh pindah kana kana hambalan salajengna."

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/game-freak-les-createurs-de-pokemon-donnent-la-priorite-aux-nouvelles-licences-316508