India: Jaganmohan Reddy unanimously kapilih pamimpin katilu di legislatif ti CSJR nu | India News

Vijayawada YS Jaganmohan Reddy kapilih Sabtu unanimously salaku lulugu tina YSRC parlemen ti pihak, ceuk sumber.
Pasamoan tina deputies karek kapilih ka kantor ti Kongrés YSR lumangsung 45 menit sateuacan kaputusan dicokot, anu sumber ceuk pihak nu.
Thanking anggota pikeun electing anjeunna ka pos sahiji pamimpin katilu di legislatif, Reddy ngadawuh: "Dina 2019, urang milih pikeun kami ku dmana, dina 2024, maranéhanana kudu masihan kami a mandat kuat kusabab urang kinerja. "
Anjeunna ogé dipénta dukungan deputies karek kapilih pikeun mantuan manehna meunang "lulugu menteri", dina sataun, ngawartoskeun PTI, hiji anggota déwan ti YSRC.
Pemilihan of Reddy bakal diteruskeun nepi ka patih EVL Narasimhan engké Sabtu yén pihak nu bisa ngaku pikeun ngabentuk pamaréntah nagara, anu sumber ditambahkeun.
pihak nu saméméhna kungsi ngumumkeun yén upacara swearing-di bakal dilaksanakeun dina bulan Méi 30 Indira Gandhi éta stadion kota ayana di kota.
Dina hiji pagelaran spektakuler, Kongrés YSR Reddy urang meunang 151 175 korsi di Majelis of Andhra Pradesh, pemilu dilaksanakeun dina April 11. 19659005] Modi méteran "lebar =" 45px "/>