Om: disappointment, ulin adil finansial

Kalima, kaopat, kalima. Om de Frank McCourt stagnates jeung "boss" teu sabar. Anjeunna confided disappointment na AFP dina wawancara dimana anjeunna confirms Jacques-Henri Eyraudsarta Andoni Zubizaretta di kantor di Marseille.

Anjeun kuciwa ku musim gagal ieu?

Kuring pohara jelas ngeunaan disappointment abdi. Ceuk Kami di awal usum urang hayang nepi ka rengse dina mimbar, urang moal keur on mimbar téh disappointment, nya eta anu basajan.

Naon teu dianggo?

Urang dimimitian ngawangun kacida alusna, taun ka tukang urang réngsé dina catetan alus. Urang dijieun sababaraha pangaluyuan on tim kami pikir, bakal nyieun malah kuat, tapi éta henteu naon anu lumangsung. Anjeun terang, sakapeung di olahraga, rencana pangalusna diteundeun teu jalan. Kuring nyaho fans anu kuciwa, abdi dibagikeun kalawan aranjeunna, tapi urang kabeh aya. Ayeuna kami kudu pindah ka hareup.

Henteuna Piala Éropa teu pasang aksi leutik atawa masalah finansial badag?

Kahirupan anu pinuh ku masalah, badag, leutik ... Ieu sanes naon bakal eureun kami. Antrian adil finansial anu nyata, urang ulah nyieun aturan, tapi urang nuturkeun eta hartina urang kudu nyieun pangaluyuan sarta kami bakal ngalakukeun aranjeunna. Urang geus dimimitian ngawangkong ngeunaan eta, Jacques-Henri (Eyraud, Présidén), sorangan na Andoni (Zubizarreta, diréktur olahraga), teu ngan éta robah asah, tapi parobahan séjénna kami nyieun. Kuring resep kana nelepon masalah tangtangan a. Ieu naon kudu urang ngalakukeun, balikkeun masalah kana kasempetan.

solusi naon?

Putusan kahiji dicandak (nu dimimitian Rudi Garcia), waktos di kungsi datang, ayeuna urang neangan gaganti Na. Ieu awal fase hareup proyek marengan parobahan lianna.

Baris nu ngajual pamaén usum panas kieu?

Kuring moal balik kana detil, Jacques-Henri na Andoni bakal ngajawab isu ieu, tapi antrian adil finansial anu nyata, urang kudu mikirkeun.

Kami yakin pisan urang bakal neruskeun maju proyék kami, sarta sataun meureun hareup, ieu bakal memori jauh. Awas! Kuring nyebutkeun kieu teu ngaleutikan. Fans anu kuciwa, Aku kuciwa, Jacques-Henri geus kuciwa, dulur aub di bandung ieu kuciwa, tapi éta ku sabab urang miara. Sarerea jalan teuas pikeun proyék ieu, urang geus dijieun loba kaputusan, kami geus invested daya pikeun nyieun gawe, tapi teu jalan. Jadi enya, éta disappointment a, tapi éta olahraga, buka payun.

Dupi anjeun reinvest?

Kuring bakal minuhan sakabeh commitments yén kuring digawe, kuring salawasna tetep Kecap kuring dina ieu kami baris terus investasi di klub, tapi urang ogé bakal maén ku aturan, tur sakaligus deui, fair- nu muter finansial anu nyata. kaputusan ieu teu gumantung ngan kana kuring na dompét abdi.

Baris nu ngembarkeun kualifikasi keur Liga Champions usum hareup?

Kuring teu bade ngomong nanaon aing, teu sabab urang kudu sieun urang diatur gol, tapi sabab bakal jadi pantes ayeuna, éta bisa disada saperti lamun kami teu bener kuciwa. Ieu gé meunang liwat, tapi urang kudu hirup saeutik saeutik ku rarasaan éta.

Sumber: https://www.20minutes.fr/sport/2525679-20190525-om-deception-fair-play-financier-objectifs-frank-mccourt-fait-bilan-calamiteuse-saison?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sport