India: A rumaja tatu dina shooting sapanjang CoC di Rajouri di Jammu jeung Kashmir | India News

Jammu: A rumaja ieu tatu Minggu ku gun dipecat ku tentara Pakistani sapanjang garis control ( LoC ) à Rajouri tina Jammu jeung distrik Kashmir, ceuk pulisi.
The nembak ti LoC dimimitian di wewengkon Nowshera sabudeureun tengah wengi, provoking kalang tina tentara India ceuk hiji resmi pulisi.
Cenah Mohammad Ishaq (18 taun) geus pencét ku bullet dina samping Pakistani bari saré di imahna di Kampung Pokharni.
budak nu luka ieu langsung dibawa ka rumah sakit sarta kaayaan nya éta "stabil," ceuk resmi. Cenah éta shooting cross-wates antara dua sisi lumangsung sababaraha jam.

LOK Sabha pamilu Hasil 2019

#ElectionsWithTimes

Modi méteran

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India