CASHIERS kudu kuat - cashiers - RAYONNISTES

kasempetan

Urang keur pilari di Yaoundé of Cashiers, Cashiers, Rayonnistes pikeun supermarket BINGO urang.

Profil:

  • Geulis / kasep tur flirtatious
  • Serius atanapi serius
  • Worker (se)
  • sorangan
  • Nice presentasi fisik
  • Chubby
  • Mesem (e)
  • Elegan (e)
  • Poli (e)
  • pangalaman
  • ucapan alus jeung komunikasi
  • Muhun-ulikan
  • Bilingual (lamun mungkin)

Mun nu dipikaresep (s), hatur nuhun pikeun ngirim Anjeun CV sarta poto panganyarna di alamat di handap ieu info@securysgroup.com mimitina.

Lamun dipilih (s) anjeun bakal dikontak pikeun wawancara. karya dimimitian dina pertengahan Juni atawa awal Juli. 2 atanapi 3 minggu latihan ditawarkeun.

moal urang serius abstain.