Perlu Manajer Cabang sarta Kepala agénsi perjalanan

A agénsi perjalanan internasional utama pikeun kaperluan jasa pilarian na:

  • A Manajer Cabang,
  • Hiji Badan karya

Pos dumasar dina Douala.

Proyék Description:

a. Diréktur Dina Agénsi

  • Nyieun, ngembangkeun jeung ngajaga portopolio "Akun Palanggan Great" ngabogaan mayoritas corporates;
  • Ngamekarkeun jeung mertahankeun hubungan alus jeung sakabeh mitra (Airlines, GDS, TMC, jsb)
  • Pikeun jasa saatos diobral jeung kualitas layanan ka konsumén; Darurat tur Service: Waler 24 / 24 nomor darurat, mastikeun nu permanence luar jam layanan: Ngaluarkeun na Reissue tiket, konsultan, rojongan customer, manajemén krisis: cancellations hiber
  • Ngawas jeung nganalisis émisi poéan tiket hawa unggal agen na rekening perusahaan, lajeng ngalakukeun nu ngalaporkeun poean ka Penjualan na Marketing ngaliwatan dashboards;
  • Nangtukeun unggal target jualan agén
  • Ngawasan jualan tina bisnis na;
  • huluna agénsi Orient arah tujuan kayaning penerbitan tiket on pausahaan masihan kondisi pangalusna pikeun commissioning, achieving tujuan dina watesan bagéan perjalanan
  • Ngembangkeun sarta nawiskeun jasa kayaning rental mobil, pariwisata, beurit, mindahkeun na tukeran konsumén;
  • Ngumpulkeun informasi wisata sarta ngatur tampilan ruang ritel;
  • Mastikeun recovery tina hutang alatan;
  • Ngawas, nganalisis jeung ngajamin dina 24 h, nu jumlahna dikandung dina unggal pernyataan bulanan tina BSP;
  • Ngawaskeun ngolah refunds handap perda di gaya;

b. Agénsi kalungguhan:

  • Wilujeng sumping, ngawartosan na mamatahan klien, Perancis sarta mindeng dina basa Inggris
  • Jieun bookings tikét maskapai, kamar hotél di garis kalawan paménta customer, kawijakan perjalanan customer urang atanapi bisnis
  • Ngajual tiket, tetep dina harga paling pikaresepeun salaku pangalusna harga rasio / kualitas
  • Ngadidik para nasabah ngeunaan maksud (budaya, adat, iklim ...)
  • Netelakeun practicalities patali ngarambat (formalities adat, paspor jeung visa, vaccinations diperlukeun ...)
  • Pariksa kualitas rékaman
  • "Eusian cadar pikeun diobral di otorisasina kiridit
  • Nyadiakeun informasi tagihan akurat tur bener
  • Ngawaskeun perwira meja handapeun tanggungjawab na
  • Hadir kursus latihan pikeun mulasara tim ngembangkeun teknis.
  • Ngawasan jualan agénsi dirina
  • Jieun survey ka enrich portopolio customer;
  • Mantuan dina latihan jeung ngembangkeun staf junior
  • Museurkeun jeung analisa statistik tina agénsi na
  • Nedunan tiket ngalaporkeun poean émisi
  • mastikeun téhnologis
  • Nawiskeun jasa lianna: Rental Pariwisata, beurit, mindahkeun na tukeran jeung konsumén Bawa tim Penjualan ka lakonan hal nu sarua
  • Darurat tur Service: Waler 24 / 24 nomor darurat, mastikeun nu permanence luar jam layanan: Ngaluarkeun na Reissue tiket, konsultan, rojongan customer, manajemén krisis: cancellations hiber
  • Ngatur sengketa customer / Lagu
  • Mastikeun refunds customer penanganan ditangtoskeun

Profil Description:

  • Wisata jeung / atawa latihan komérsial, anjeun menerkeun hiji pangalaman suksés sahenteuna 5 taun sakumaha manajemén cabang (diobral produk jeung jasa dina agénsi perjalanan wisata) sareng pangalaman tikét dinamis, enterprising (e ) jeung rigorous (lamun) anjeun gaduh pangaweruh pohara alus produk wisata, sarta gaduh kaahlian manajemén nyata tim na individu. Anjeun boga rasa dimekarkeun tina jasa na ngagantelkeun Cangkuang pentingna pikeun kapuasan pelanggan anjeun '. Anjeun ngawasaan éta parabot komputer diperlukeun pikeun diobral produk ieu (Amadeus penting).

Folder Konstitusi:

Aplikasi nu diwangun ku neruskeun a, surat panutup sarta rujukan profésional bakal dikintunkeunengké ti 02 / 06 / 2019 di alamat di handap ieu: recrutement.agv.cmr@gmail.com

Mangga tangtukeun dina posisi matuh dilarapkeun.