Peryogi resepsionis a

Proyék nawiskeun: resepsionis

éntitas SEALAND jasa SA Grup kumbang warisan nyekel SA geus ayeuna pilari markas taun Douala, a:

nu narima tatamu

Ngalaporkeun ka Cabang nu, resepsionis nyadiakeun antarbeungeut antara para nasabah, suppliers na badan séjén atawa jalma wishing ngakses parusahaan jeung rupa stakeholder internal.

kagiatan

  • imah na ngaidentipikasi stakeholder éksternal (konsumén, suppliers datang) nempatkeun aranjeunna di kabaran ku prihatin atawa nerapkeun prosedur jasa disadiakeun;
  • ngatur aksés na lawang badges.
  • mastikeun parangko of mail ka jeung ngarékam luyu jeung prosedur internal
  • nelepon layar,
  • ngirimkeun komunikasi atanapi ngantri,
  • konsultasi jeung ngomean data dina komputer atawa sacara manual (laporan panggero telepon, kreasi badge ...)
  • ngadalikeun laku lampah komunikasi internal tangtu jeung mastikeun sosialisasi ditangtoskeun inpormasi narima;
  • nedunan jeung koordinat operasi husus, sadaya atanapi bagian tina hiji proyek delegated ku manajer na;
  • panganteur ku panyadia ladenan, konsumén, suppliers jsb ..,
  • mastikeun antarbeungeut jeung tim di tempat;

keureutan

  • A kantor BTS di Sekretariat atawa diploma sarimbag séjén;
  • Gaduh pangalaman sahanteuna sataun dina posisi sarupa;
  • Janten hasilna berorientasi;
  • Keur bilingual. ;
  • Dikelompokeun jeung disiplin, dinamis, methodical na reasoned. ;

formulir aplikasi: CV, hurup panutup

Deadline: Dupi 31 2019

Kirim surélék aplikasi Anjeun ka: recrutement@africafooddistribution.com