Urgent perlu (an) manajer stock

Proyék profil:

  • Gaduh BAC + 2 BTS Logistik sarta Transportasi; manajemén inventory; atanapi elmu manajemen
  • Saméméhna pangalaman tina sahanteuna sataun dina bisnis hiji kaasup manajemen inventory ngaliwatan manajemén bisnis
  • Boga penguasaan sampurna pakét GESCOM (manajemén komersial)
  • Boga penguasaan sampurna kaahlian komputer: Excel; kecap

Calon profil:

  • Ngabogaan kapasitas pikeun analisis na sintésis informasi
  • Janten proaktif jeung réaktif
  • Keur terpadu jeung jujur
  • Keur sanggup dianggo dina tekenan

ngirim ngan neruskeun anjeun ka alamat di handap ieu: profilconseilsgrh@yahoo.com