Chelsea: Giroud, Mr. Europa League sanajan dirina

The Aneh Pasualan Dr. Olivier Giroud sarta Mister. Juara dunya geus dimaénkeun saeutik ieu mangsa tapi geus mesin tina Chelsea ngahontal final Liga Europa. Jeung tungtung, sanajan emas teh?

Dina Liga Utama, anjeunna geus ngan réngsé taun finansial awon na (gol 2) dina tujuh taun tapi C3, anu Perancis geus pernah geus kuat, sareng sapuluh gol na status ko-luhur scorer di kompetisi sateuacan nu pasea di Baku Rebo ngalawan Arsenal, urut klub-Na.

Na musim dua kali sided geus stretched dugi minggu panungtungan. Ditengah rumor ngeunaan miang na panas ieu, lamun borongan nya éta alatan kadaluarsa di ahir Juni, anu Savoyard 32 taun heubeul tungtungna ngalegaan hiji mangsa dugi 2020.

Ngaganti jeung Blues tapi wadah jeung Blues anjeunna nyaeta katilu di nyetak (35) transparan Championship tapi omnipresent di C3 anjeunna boga nanaon janten lieur. Tapi Giroud unsinkable terus maju lempeng.

"The Persib, tenacity nu aya nilai penting pikeun striker a," recalled urut Tours pamuter na Montpellier dina bulan Séptember.

"Ieu kawas anu di tempur. Eta moal bakal kajadian dimana éta tanpa pikiran hébat sarta karakter badag, "bari completing palatih na Didier Deschamps.

- "Pohara frustasi" -

Jeung Perancis, sabagian kritik ngimpi ningali Kylian Mbappé atanapi Karim Benzema dimimitian di tempat di garis tina serangan. Di Chelsea, palatih Maurizio Sarri, anu anjog panas panungtungan, sadar kahayang ku cara putting eta dina bangku di Championship di ni'mat Álvaro Morata na Gonzalo Higuain, anu hasil nu Spaniard, dina pinjaman ka Atletico Madrid dina mangsa jandéla mindahkeun usum tiis.

Eta dua teu disadiakeun papan skor - sapuluh gol kana dua dina Liga Utama - tapi Blues, anu serangan awon tina Big Genep, rengse 3es kalawan Eden Hazard di luhur seni na, mastikeun tempat keur juara Liga usum hareup.

"Kuring moal senang maén peran ngarojong," manehna ngawartoskeun pertengahan April Giroud, anu kapaksa settle Cups mun némbongkeun. "Believe abdi, Kami pisan frustasi lamun teu ngaraos on sawah tapi teu hayang némbongkeun éta. Anjeun kudu nyimpen hanjelu ieu keur anjeun jeung ngahurungkeun kana widang énergi positip. "

Ku kituna anjeunna hayu leupas kalawan gol 10, kaasup a hat-trik ngalawan dinamo Kiev di balik final 8e (5-0) jeung tilu assists. Anjeunna oge ngoleksi lima kaulinan sakaligus, prestasi langka.

Pikeun sésana, Giroud geus cenahna "diperlukeun peran leuwih penting." kontéks nu leuwih nguntungkeun, antara miang dijadwalkeun ti Hazard na rekrutmen larangan klub na decreed ku FIFA salila dua mercatos hareup, ngahulag datangna hiji saingan anyar. usum na hareup dimimitian Rebo.

Artikel Sumber: https://www.france24.com/fr/20190527-chelsea-giroud-monsieur-ligue-europa-malgre-lui