Sajarah Kampanye Inggris di kompetisi Éropa

Taya Brexit bal tapi carita kasuksésan pikeun kahiji kalina dina sajarah, Cups Éropa dina final anu dimonopoli ku hiji nagara, Inggris, jeung Chelsea-Arsenal Rebo di Liga Europa jeung Tottenham-Liverpool Sabtu dina juara Liga.

Soundtrack final teh bisa geus "London nelepon" (Clash lagu kawentar) kalawan tilu tim di ibukota Inggris sarta wawakil ti kalér, Liverpool. Kaluar aturan Spanyol sanggeus 7 6 Champions Leagues jeung Europa Leagues saprak usum 2008 / 2009 kaasup.

"The klub maén bal Éropa teh subuh era anyar", nembe estimasi nu Jerman mingguan maot Zeit. "The Liga Utama mendominasi buana ku duit jeung cosmopolitanism. Taya liga lianna di dunya boga kitu loba duit pikeun hak TV, euweuh séjén oge muka ka ibukota datangna ti luar negeri. "

Liga Premier mendominasi memang kursus keuangan: genep klub Inggris ayeuna di 10 luhureun éta klub richest di dunya, nurutkeun Deloitte. "Ieu normal aranjeunna sumping di hasilna ieu, nambihan Massimilano Allegri, urut palatih of Juventus. Aranjeunna mibanda kasempetan ékonomi béda. "

usum kamari, klub basa Inggris geus dirékam catetan revenues of 5,56 milyar euro, berkat hak TV. Éta ngeunaan 60% leuwih ti éta championships Jerman atawa Spanyol sarta tilu kali leuwih ti di Perancis.

Dina waktu nu sarua, maranéhna spent leuwih ti hiji miliar euro dina jandela transfer panas panungtungan.

gerbong-kelas dunya

Duit anu mangrupa ngalir metot peringkat pelatih ti 20 global luhur, di handap ieu conto Jürgen Klopp, Mauricio Pochettino, Maurizio Sarri Unai Emery bets aman.

"The Liga Utama sarwa tilu peringkat pelatih greatest dina maén bal dunya," na wrote tanpa restraint urut pamaén Tony Cascarino dina kolom na di Times, pamikiran pep Guardiola (Tien Juara Liga Utama jeung Manchester Kota), Klopp sarta Pochettino.

"Mun Liga Premier geus pernah hosted pamaén pangalusna di dunya (iwal Cristiano Ronaldo, anu meunang na Ballon Atawa d'munggaran dina jersey tina Manchester United), sabalikna henteu leres lamun datang lalaki balik bangku, "nyebutkeun urut Marseille. "Teu jauh jeung Alex Ferguson jeung Arsene Wenger, tapi ayeuna, sagala klub di dunya ngalakukeunana Guardiola Pochettino atanapi Klopp. "

Diomongkeun pamaén, bakal aya kénéh hiji aksen Perancis saeutik, nyekel ceuli di final Éropa minggu ieu, kalawan antara séjén Alexandre Lacazette na Laurent Koscielny ka Arsenal Olivier Giroud na n'golo kanté Chelsea, Moussa Sissoko sarta Hugo Lloris mun Tottenham. Kiwari dimungkinkeun malah kasempetan meunang dina spasi tina sataun dua panghargaan paling bergengsi, Piala Dunya jeung Liga Champions

"Di dieu, beuki Anjeun muterkeun"

Tapi di sagigireun duit, naha kasuksésan Inggris? "Ieu kecap nu sums nepi ka maén bal Inggris ayeuna: kawani. Taya frills, aranjeunna nempatkeun dina sagalana widang aranjeunna kapaksa, "jawab éta Corriere dello Sport Italia.

Hiji inténsitas na hiji investasi nu moal papanggih rutin dina sabtu minggu dina kursus basa Inggris.

"The Liga Utama teh liga pangalusna di Éropa. Pikeun meunang ka final Piala Liga, urang kungsi ngéléhkeun Liverpool na Tottenham. Sarta dina ahir, ieu keok ku tim pangalusna di Éropa dina pendapat abdi, Manchester City, "abounds palatih Chelsea Maurizio Sarri.

"Ieu pisan hésé meunang di bentuk fisik alus sasasih. Di dieu urang maénkeun langkung. (The C3 semifinal) éta kaulinan 61e urang. Di Italia, aya sapuluh kirang. Ayeuna damel béda badag, "ceuk teknisi di.

Ti dinya ningali hiji kaunggulan langgeng maén bal Inggris? "Kuring teu nyangka babak Spanyol kaancam. Naon tangtu nyaeta urang ningali Inggris. Dina salah sahiji titik, ieu Italians ". Nuansa Zinedine Zidane balik ka Real Madrid. "Éta henteu kuring reuwas ningali klub basa Inggris. Peringkat pelatih anu ngarah tim ieu lajeng dibawa novelty maranéhanana, kaahlian maranéhna, nu béda. (...) Ieu moal nyegah bal Spanyol masih ngabogaan tempat, saperti taun salajengna. "

Utamana salaku hasilna pasti tina Brexit (depreciation of pound dina, larangan dina pamaén deungeun ...) masih looms.

Artikel Sumber: https://www.rds.ca/soccer/europe/soccer-europe-campagne-historique-des-anglais-en-competitions-europeennes-1.6802076?localLinksEnabled=false