Perancis Buka: Puglia, hujan, "Serena jadi" na Scooter

Ti cocok bubuka Pouille Salasa Lucas dina hujan ekspektasi, sadaya anjeunna teu luput Perancis Buka, dina pangadilan atawa luar.

tara Diterbitkeun dinten di 06h00

waktu Maca 4 mnt.

Kaulinan teu luput. dinten panungtungan tina babak kahiji dina Salasa 28 Méi Tur upami pamaén gampang maén sumputkeun na neangan kalawan thunderstorms, sababaraha rapat ngarasa bubuk nu. Salian ahir set kalima antara Jeremy Chardy na Kyle Edmund - interrupted ku gelap (6-7 [1], 7-5, 4-6, 6-4, 5-5) - dinten bakal ningali lawang di contention Perancis panungtungan, dimimitian ku Caroline Garcia, Gael Monfils na Lucas Pouille. Kiwari dimungkinkeun, a semifinalist di Australia Buka ka reuwas umum sanggeus hiji mangsa nempo manehna pencét handap, raises saloba patarosan salaku naon waktos hujan bakal tumiba dina panto Auteuil.

Mun anjeunna ditarik pamaén ti qualifying, Puglia éta disillusioned sabot nempo customer bisa nyangkut. Sanggeus tumbled dina standings, anu Italia Simone Bolelli, 187e Dunya, sigana dina kertas teu bisa nyegah Northerner alus dimimitian dua minggu na. Tapi earthling jus murni ieu bisa perk ku unggul qualifying, sarta umum urang Tengah emut babak kahiji na ngagantung taun ka tukang nepi ka Rafael Nadal. A pamuter sanggup Puglia terjun di liwat na.

Lucas Pouille (26e) - Simone Bolelli (187e) - Pangadilan Suzanne Lenglen, 3e rotasi

Tempo ogé. Ieu teu pertandingan sexiest tina dua minggu, tapi éta jurus dina sajarah yen fans jumlah pondok 6 hadir. Yuswa 40 taun masing - ieu nu opat puluh mimiti maén dina Roland Garros saprak 1978 - 37 taun sarta Ivo Karlovic na Feliciano Lopez baris nawarkeun acara redolent nu 2000 taun mimiti. Kalawan salapan belas participations padeukeut Porte d'Auteuil, Spanyol, sirah anyar turnamen (a Masters 1000, teu kirang) dina Madrid malah bakal nawiskeun catetan a.

Ivo Karlovic (No. 94) - Féliciano Lopez (No. 108) - Short No. 6 - 2e rotasi

  • Pamuter poé: nu "kabeneran" Herbert

Di tingkat ieu, janten patologis. Ieu mungkin pikeun megatkeun ti server lianna. Hiji dinten saatos meunangna stunning leuwih Nicolas Mahut Cecchinato, giliran of duplikat pasangan na Talaga skor nu. Sarua Song Old: dipingpin dua sét enol ku [siki], [a panghandapna rengking Perancis] geus malikkeun tangtu tur meunang hiji panongton kana seuneu. Alus musisi orkestra, nu Alsatian dijieun euweuh catetan palsu, reversing nu Rusia Daniil Medvedev 12 seeded sanggeus Marathon 3 54 h (4-6, 4-6, 6 -3, 6-2, 7-5).

[Editor urang Catetan: upami ieu mungkin eureun ngagunakeun istilah "remontada" pikeun rhyme]

"Komo lamun pami kitu mah duanana dina waktu nu bareng di pangadilan, urang coba mun lakonan hal nu sarua", Smiled satengahna duo Herbert Mahut, anu meunangkeun taun ka tukang sacara Perancis Buka ngarangkep. Anu Tapi diusahakeun sangkan urang yakin yén "P2H" eksis tanpa "Nico". "Naon nu tangtu nyaéta yén kuring henteu hayang jadi dipingpin 2 0 5 susunan jeung meunang dina susunan lempeng. Teu aya kalawan Nico, tapi éta leres yen ieu téh kabeneran rada troubling ". Anu nyarios nanaon tentang kabeneran?

  • Quote poé

"Ieu beurat mawa. Tapi jadi Serena Williams oge loba tega. "

Serena Williams kadangkala jadi kompléks.
Serena Williams kadangkala jadi kompléks. Pavel Golovkin / AP

Nu ditanya soal outfit nya - sarta pilihan bulu na salila game, diantara isu sejenna - Serena Williams jawab candidly sanggeus unggul fashion solar ngalawan Rusia Vitalia Diatchenko. Sumuhun, aya kecap "Déwi" ditulis dina wangun outfit nya - kalawan "Ratu", "Jawara" jeung "indung" - nu 'Kecap [Anjeunna] nyandak kana haté, sarta ngalayanan pikeun ngingetkeun [Manéhna] jeung dulur nu urang kudu ngesahkeun ". Na enya, "Dewi" sugan beurat nanggung. Tapi dina momen disarmingly alam, sababaraha turnamén Grand Slam vainqueure geus hinted di baé balik juara. Tur jadi Serena Williams teu basajan.

  • Dinten salajengna

"Kuring ngan Scooter sapanjang taun. Kuring boga hiji Scooter listrik nyaéta langkung merenah pikeun mindahkeun. Tapi kiwari kuring sumping ku mobil jeung indung kuring. "

Dina sisi Porte d'Auteuil, uninga chanting "Di dieu téh Paris" Mindeng - saeutik kirang dina ieu kali troubled pikeun PSG. Meunang siap ayeuna ngadangu "Di dieu téh Parry" di Roland Garros, sanggeus meunangna pinuh pellet Diane Parry, anu "Hambalan Daerah", Salaku maranéhna bakal nyieun lamun manehna pedaled tinimbang scampering, Vera Lapko, 102e Dunya Senén (6-2, 6-4). Pikeun Perancis of 16 taun 9 bulan ngora vainqueure pasamoan di Roland Garros sapuluh taun tukang (manéhna jadi 6 na 9 bulan) Boulogne-Billancourt hirup saprak budak leutik, nya éta dina sakola salajengna jeung karéta sapanjang taun di National Center di pangadilan ténis caket dieu. pendek "Ieu kawas imah mah". Na di imah, urang tiasa buka aya dina Scooter a.

sumber: https://www.lemonde.fr/tennis/article/2019/05/28/roland-garros-pouille-pluie-etre-serena-et-trottinette_5468372_1616659.html