Huawei Usaha: Donald Trump di Tokyo ka ngalembereh a?

(CIO mag) - Présidén AS blows panas tur tiis kana hubungan nagara na urang mibanda Cina jadi ukuran rival, atawa malah ancaman. Bari ditambahan visioner taxed dina biaya spionase na ngalawan Huawei, sigana pikeun mastikeun nu nyebutkeun teu ngaluarkeun "meunang deal alus di hareup." A deal dagang, dina kecap-Na, jeung Karajaan Tengah nu ngalakukeunana, cenah, "ratusan" atawa "rébuan pausahaan" nampanan kabur ka tariffs anyar ditumpukeun ku Amérika Serikat keur barang Cina .

Salaku dilaporkeun ku ramatloka sahiji "voices", Donald Trump, nyandak pondok dunya saeutik-Na, éta pisan optimistis vis-à-vis na "musuh", saprak di luar Cina, manéhna ogé ceuk hiji serenity evoking kasus Iran yen anjeunna moal "menyakiti" atawa Koréa Kalér, anu panganyarna firings rudal teu ngagambarkeun (malah contradict) palanggaran resolusi PBB . Sanajan kitu, manehna teu uttered sakali nami Huawei mangsa datangna ka Jepang.

Elimane

sumber: https://cio-mag.com/affaire-huawei-donald-trump-a-tokyo-vers-un-degel/