Proyék: N recruits a (an) napel (e) Direktorat (M / F).

Diajukeun posisi: napel (e) manajemén (M / F) - profil EXPATRIATE (E)Kami recruiting a (an) Napel (e) Direktorat (M / F).

misi:

  • Ngalakukeun rupa tugas administrasi jeung ngarojong CEO nu.
Profil ditéang Pikeun pagawean: napel (e) manajemén (M / F) - profil EXPATRIATE (E)

  • BAC + 2 / 3
  • Béntés pak kantor;
  • Versatility, dinamisme, motivasi, organisasi.
Kriteria pengumuman keur posisi: napel (e) manajemén (M / F) - profil EXPATRIATE (E)
pagawean :
Manajemén, akuntansi, keuangan
Sekretariat, assistantships
sektor bisnis :
Sebaran, jualan, borongan
Service, diropéa, sanggeus layanan jualan
Angkutan, logistik, layanan pos
Jenis Kontrak :
CDI - CDD
daerah :
Pointe-Noire
Ville : Pointe-Noire
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 2
Jumlah posisi (s) : 1

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, klik di dieu: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/attachee-direction-h-f-profil-expatriee-486336