kedah urgent pikeun Financial controller M / F

Financial controller M / F

Proyék Pedaran

Rujukan: CAD / 0519 / 002375
Jenis: permanén
Profési / istimewa: Minyak & Gas
Lokasi geografis:
Nagara: Kamerun
Kota: Littoral, Douala, CM

Company kami:

pamimpin rekrutmen dina buana Afrika, Apave International nawarkeun sababaraha kasempetan karir mingguan di pausahaan swasta atawa umum jeung institusi internasional.

misi:

misi POST

Nangtukeun indikator kinerja konci ku kagiatan, waragad produksi struktur jeung barang jual jeung jasa guna ngajamin kinerja anu badan grup.

kagiatan

persiapan sarta ngawaskeun anggaran

  • Contributing ka enhancement tina informasi anu aya tur parabot manajemén anyar Sistim ngembangkeun (pamahaman sarta formalization tina kaperluan klien internal, ngawaskeun proyék, robah manajemén, deployment sahiji alat di subsidiaries, pamaké accompaniments ... )
  • Contributing kana putusan Direktorat Financial pikeun Studi Financial dina kagiatan subsidiaries terus néangan nu pangalusna sakabéh Profitability
  • Ilubiung dina palaksanaan sababaraha proyék ngaliwatan peta bisnis prior
  • Mantuan manajer béda ti puseur ongkos dina ngawaskeun anggaran
  • Nangtukeun harga jual barang sarta jasa di kolaborasi jeung tim téknis, bari keur proposal gaya jeung ngaronjatkeun nu optimasi waragad produksi
  • Ilubiung dina prosés anggaran keur guarantor realibiliti jeung update data budgetary
  • Ilubiung dina data update anggaran dina ERP perusahaan
  • Nyadiakeun rojongan pikeun gawé inventory na manajemén inventory (inventory)
  • Ngadegkeun jeung nganalisis hasil analitik

badan manajemén kinerja

  • Nyumbangkeun na accelerates alat deployment pikeun pagelaran monitoring.
  • Mastikeun kualitas, reliabiliti, informasi manajemén, ngalaporkeun na forecasting luyu jeung prosedur na deadlines
  • Mastikeun identifikasi jeung analisis simpangan tina jasa commitments sangkan Peta corrective na ulang forecasting
  • Lebetkeun andalan Pokus pamutahiran (pamutahiran kontinyu), ngawangun jeung nyebarkeun leungitna tangkal
  • Ilubiung dina ngawaskeun indikator manajemén group (sapopoé, mingguan, bulanan)
  • Ilubiung dina drafting prosedur kontrol manajemén jeung mastikeun palaksanaan maranéhna
  • Contributing ka enhancement tina manajemen group hasilna ngaliwatan usulan kongkrit na facilitation éféktif

Panutupanana akun tur ngalaporkeun bulanan

  • Identipikasi tur menerkeun nu anomali sarta koréksi simpangan,
  • Nedunan kadali kohérénsi produksi akuntansi;
  • Nyumbang kana produksi rekening na mastikeun potong-off di closings bulanan
  • Nyiapkeun operasi analitik.
  • Pariksa susunan mimiti rekening; sangkan méré konfirmasi kaasup AC na expenses diperkirakeun dina gancang nutup.
  • Ilubiung dina kaputusan taun finansial.
  • Ngamekarkeun review bisnis jeung / atawa ilubiung dina persiapan nu Usaha Review bulanan.
  • Nyiapkeun tur mastikeun sosialisasi nagara ngalaporkeun analitik
  • Ilubiung dina palaksanaan pernyataan finansial beuki kuat grup urang

keureutan:

  • Lac 4 / 5 di kontrol manajemén
  • taun 05 pangalaman minimum dina posisi nu sarupa
  • pangalaman kabuktian di industri
  • WS Rendra téhnik kontrol manajemén jeung parabot IT (ERP, basis data, Excel (VBA sarta fitur canggih)
  • Nyaho pariksa asumsi anjeun dina taneuh, jeung tim, sarta ngukur kamajuan
  • Ngawasaan mékanisme akuntansi
  • Keur sanggup nyieun inpo analitik dipercaya
  • Nyaho pilot bulanan jeung taunan nutup analitik (pangajen inventory, capitalized
  • Nyaho ngalakukeun siklus distribusi langsung / itungan overhead laju categorical
  • Nyaho ngajalankeun setelan tina pakét software manajemén analitik
  • Ngawasaan sistem informasi budgetary sarta finansial

basa:
Perancis: béntés

ngalamar