Proyék Kamerun: milari agén nyita pikeun layanan saparapat AT jasa TAWASBIZ

kasempetan

A parusahaan lokal néangan clerks Éntri, pagawean permanén pikeun Sabtu keur Senén watchkeeping (06h-18 et 18-06h) kalawan rotations.

sarat :

  • Jadi gancang pisan di Éntri (titik konci)
  • Ngabogaan kadali pinuh kibor QWERTY
  • Nyaho kumaha carana make komputer
  • Lakukeun kantor mangrupa asset
  • Boga kaweruh dasar ngeunaan Inggris

dokumén diperlukeun :

  • CV
  • huruf panutup
  • Nunjukkeun lingkungan na

Kirim surélék CV anjeun sarta batur ka alamat surélék: tawasbizservices@gmail.com nyarios dina subjek " agén rebutan "Pastikeun pikeun ngaidentipikasi lingkungan Anjeun.

Test Gaji 50 000Fcfa / Bulan pikeun nguji 3mois tur mibanda kamungkinan bonus.

NB: Mangga teu nerapkeun lamun henteu gancang pisan di entri.