Rekrutmen proyék Pikeun SECRETARIES AT Megasoft Ltd.

pausahaan Megasoft Ltd.Pikeun kaperluan pilarian bisnis na dua (02) Project Secretaries (yuswa nepi ka 30 taun).

Megasoft Ltd. nyaéta parusahaan nu ngalakukeun gawe dina sababaraha area komputasi;, nu Studi Komputer sarta Audits, Pamekaran Software and Pakakas Lunak, Aplikasi Kaamanan, ngembangkeun sInternét ites, desain, palaksanaan na commissioning sahiji basis data.

Proyék Pedaran

Sekretaris proyék nyaéta jawab tugas ngawaskeun patali ka manajemen sekretariat proyék.

1. misi: Ngalaksanakeun sagala tugas secretarial dipercayakeun ka incumbent anu

2. Jenis kontrak: kontrak kolaborator éksternal

3. waktu: 6 bulan

4. Jumlah Vacancies : 02

Location: Yaoundé

5. latihan: gelar dina kantor secretarial atawa sekretaris eksekutif.

6. Kaahlian diperlukeun:

Pinter teknik

  • Pangaweruh ngeunaan komputer jeung software kantor
  • Keur bilingual (Inggris / French) mangrupa asset

Terang-jadi

  • gawe dina tekenan Rasa

7. pangalaman: sahanteuna hiji taun digawé di hiji posisi secretarial

8. imbuhan

  • Santunan: bisa dibahas.

Panawaran, lengkah di handap :

a) ngadaptar dina loka: http://megasoftcm.com/evaluation (Ngan dijieun akun anjeun sarta informasi ti profil anjeun. Méakkeun nu ratings (Qi, kapribadian ..) therein sarta nyieun Potret layar hasil anjeun ku kituna pikeun mawa kaluar hasil nurutkeun lulugu) . Upami Anjeun gaduh gangguan, ngirim surelek ka requetemegasoft2019@gmail.com

b) Kirim hiji file nu ngandung hiji vitae kurikulum, surat panutup sarta nyekel hasil anjeun, kajawab ka Diréktur Jéndral Megasoft di: recrutementsmegasoft@gmail.com

Aplikasi nu narima ku 04 / 06 / 2019 méméh tengah wengi 18h.

nyarios : Ngagem kecap " Sekretaris aplikasi proyék stasiun >> dina subjek surelek

OR lokal bisnis sis MOKOLO A handap deukeut laboratorium CARIM

NB : Unggal ngalamar kudu reassured nu mibanda mesin (laptop) dina kaayaan alus sarta jadi residing di kota Yaoundé wungkul.