Profésional latihan nawiskeun Pikeun nonoman M / F

magang profésional

Urang keur pilari Young M / F keur ngahijikeun tim rojongan kami pikeun pamaké pamakéan software urang Axxentis Scolaris pikeun magang bisa ngakibatkeun proyek.

misi:

Alat (s) dina tim urang, maneh bakal jawab:

  • Masang sareng ngalatih para nasabah ngagunakeun software nu Axxentis scholaris;
  • Jieun rojongan teknis;
  • Hadir sarta lagu pamaké (nelepon, surelek);
  • Prosés requests keur bantuan, mastikeun rojongan klien; ngajawab patarosan teknis, sangkan interventions;
  • Install dina uji coba jeung ngamutahirkeun aplikasi.

Profil:

  • Bac + manajemén 2 minimum atawa sarimbag komputer kalawan pangalaman minimal
  • Pangaweruh dina basis data: SQL; SQL kuring
  • Boga penguasaan hade parabot na basa ngembangkeun aplikasi kayaning: PHP, Java
  • Pangaweruh ngeunaan parabot rojongan (TeamViewer, Confluence, Service meja, JIRA jsb)
  • The WS Rendra basa bakal janten asset kuat.

Paripolah konci:

  • roh tim
  • Otonom, proaktif (ve) jeung ngarasakeun gawe babarengan.
  • dinamis,
  • Kamampuhan pikeun ngokolakeun stress;
  • Kalayan (e) hubungan alus, anjeun mikaresep kontak jeung nu bisa ngawangun trust sarta hubungan pedagogical kalawan pamaké.

Nepikeun aplikasi Anjeun ku ngirim Anjeun CV jeung surat panutup ku mail ka alamat di handap ieu: career@axxentis.com rada.