Banteng disebul kanggo Kylian Mbappé

The permata tricolor mangrupikeun (ampir) gembleng. Striker Perancis Kylian Mbappé miboga "papalian hampang tina kek kenca" saatos shock Minggu ngalawan Bolivia (meunangna 2-0), anu sakuduna henteu nyegah manéhna asup ka Turki kanggo cocog kanggo Euro 2020, ngomong saurang staf tricolor.

Juara dunya ngora sakuduna parantosan di satengah waktos cocok ramah ngalawan Bolivia, tapi palatih Didier Deschamps ieu nengtremkeun saurna pasamoan. "The staf médis geus ningali évolusi tatu na. Ayana di Turki henteu dianyakeun, "kecap asahna Blues.

Co-op pikeun kahiji kalinya dina tim Perancis, pusat pusat Clément Lenglet ogé ngalaman "masalah kulit leutik (...) anu henteu ngantep anjeunna maénkeun ngalawan Bolivia". Pamuter Barca, anu didatangan ka rumah sakit di Paris, Senén, bakal balik deui ka latihan Salasa

Blues teruskeun Saptu di Konya pasta ka pelatihan Euro ngalawan Turki ngalawan Turki, sareng saha saha aranjeunna dibagikeun ku Grup H. Aranjeunna balik tilu dinten engké ka Andorra. Kiper Hugo Lloris sareng gelandang Moussa Sissoko, ngéléhkeun Sabtu di final Liga Champions kalawan Tottenham, kedah miluan sesa tim dina Senén peuting di Clairefontaine.

Salasa, anu juara dunya 23 (sawatara diantarana teu diero pikeun ngiringan ieu) bakal ngiringan babarengan di Paris, sareng Deschamps sareng patugasna, sateuacan dileler Legion of Honor dina Elysee.