Kanker payudara: coktél ngajangjikeun tatangkalan penyembuhan 6

Sayur, bubuahan, rempah sareng akar pepelakan tiasa janten bahan hareup tanpa efek samping tina kémoterapi kanker payudara.

Moal lami deui kémoterapi alam? Hiji studi diterbitkeun dina Journal of Kangker mangka yén hiji coktél tina genep zat anu didétbal - sayuran, bubuahan, rempah sareng akar tangkal - sanggup maéhan 100% tina sél kanker payudara dina sampel, sarta ieu, tanpa karacunan kana sél normal. Hasil ieu nunjukkeun ka jalan ngajangjikeun pikeun perlakuan anyar tanpa efek samping. Kanker payudara tetep salah sahiji sabab panyabab mortality bikangna di sakuliah dunya. Unggal taun, 1,3 juta awéwé manggihan yén aranjeunna kakeunaan, sareng langkung ti 450 000 paeh. Mun jumlah kanker payudara inexorably terus nambahan, saeutik demi saeutik, urang hadé tiasa ngubaran eta, di nagara Kulon sahenteuna.

Jadi, dina Perancisberkat screenings mimiti sarta khususna ka pengobatan anyar anu beuki diadaptasi kana kubur éta, kira-kira 80% awewe kapok. Tapi, sakumaha dituduhkeun panalungtik dina panaluan Amérika Amérika, perlakuan anu ayeuna ku kémoterapi atanapi radioterapi nyusahkeun efek samping parnana sering sareng kadang-kadang ngalaman résistansi. "Leres" saur Dr. Raj, anu ngaléngkah ulikan ieu, "salah sahiji panyabab penting kanceuh kanker payudara sareng pati nyaeta grup leutik sél stém kanker anu nyingkahan terapi. Sél ieu, mindeng tahan multidrug, boga kapasitas kanggo ngabendarkeun tumor anyar, sahingga penting pisan ngembangkeun modérn kanker payudara anyar, efektif sareng aman. "

Ngabasmi lengkep sél kanker

Tim paneliti-uji miharep nguji sifat anu dipikanyaho zat tutuwuhan ku anu nimukeun pangan sapertos brokoli, anggur, apel, tahu atanapi root turmerik. Studi anyar parantos nyorot pasipatan antioksidan, anti-radang atanapi anti-proliferatif tina sawatara superfoods, tanpa kantos nunjukkeun nanjakan ngabasmi sél kanker. Sanggeus dimimitian percobaan ku sapuluh phytochemicals, Dr. Raj sareng timnya mendakan sinergi sinar genep super zat: curcumin ti turmeric, soof isoflavone (genistein), indole-3-carbinol ti cruciferous ( kol, brokoli ...), spirulina C-phycocyanin, resveratrol anggur na quercetin, buah sareng sayur flavonoid na teh.

Kituna genep molekulna dideskeun hiji-hiji na dina sél kanker, sedengkeun tés sanésna dibandingkeun épék pasanana nalika aranjeunna sinergis digolongkeun dina super-cocktail. Individual, zat kabukti teu epektip, tapi, digabungkeun, aranjeunna junun ngeureunkeun tumuwuhna sél kanker ka langkung ti 80% sanggeus dinten 6e sareng ngawatesan migrasi maranéhanana. Tungtungna, prosés pati sél lumangsung, pamustunganana ngawujudkeun ngaleungit 100% tina sél kanker tanpa pangaruh nu ngabahayakeun pikeun sél sehat. Tim élmuwan ogé dicatet yén metastases bisa ngurangan.

Nalika meureun 75% kangker salian 2030 - khususna di nagara miskin - ieu hasil mimiti aya harepan anu sae: aranjeunna ditingalikeun potensina poténsi tutuwuhan digabungkeun saling dina perang jeung pencegahan kanker payudara. Seueur studi tetep bakal perlu parantos ngarugikeun, salamina hiji poe, pikeun kémoterapi jenis anu anyar, alam sareng tanpa efek samping.

source:https://www.lepoint.fr/sante/cancer-du-sein-un-cocktail-prometteur-de-6-plantes-guerisseuses-03-12-2013-1764360_40.php