PSG - PSG: Operasi Keylor Navas dipicu ku Al-Khelaifi! - Foot 01

Poto Ikon Olahraga

Sawatara jam sanggeus Paris Saint-Germain ngumumkeun putusan henteu manjangkeun kontrak kalayan Gianluigi Buffon, katingalina pisan tina prakarsa kiper Italia legendaris, Marca nyarios yén dina kasus ieu SG Paris ngabogaan niup sateuacanna. Poean di deukeut Real Madrid nunjukeun Rebo malem ieu yén Nasser Al-Khelaifi sareng Antero Henrique ayeuna berpungsi dina perkara Keylor Navas. Sataun ti tungtung keuna ku Real Madrid palatih Kosta Rika tiasa darat dina jalan jandela transfer ka PSG, pasatujuan sigana parantos nutup pisan antara pamingpin Keylor Navas sareng Paris, anu ngajukeun kontrak ku gaji écés leuwih luhur ti 5ME per taun yén gerbang tina 32 taun ayeuna saku.

Marca percaya yén sanajan euweuh anu diadopsi, diskusi positip pisan antara dua tenda pangungsian sareng sagalana nunjukkeun yén deal bisa dilakukeun. Sésana aya pasatujuan antara Paris Saint-Germain sareng Real Madrid sanajan merhatikeun kaayaan kaserang ku Keylor Navas kanggo kaulinan PSG, the Merengue teu gaduh minat kana gerakan kiper anu bakal gratis dina sataun. Alphonse Areola kamungkinan boga rival anyar anu ngalaman sareng anjeunna di Paris, tetep terang upami waktos Thomas Tuchel bakal mutuskeun saha angka 1 malah saméméh awal usum.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01