Dikutuk pikeun némbongkeun bahan porno sareng dua minor - xnxx

Sanggeus sidang di handapeun Pangadilan Pidana dina tudingan ti Hakim Carlos Alberto Pocorena, nasib padumukan Rauchense di Tandil ngeunaan cara ngagawe éta netep. Anjeunna sumping ka sidang, ngadagakan kajahatan tina paparan jorang - dua fakta - sareng paparan bahan porno di handapeun opat belas - tilu fakta -.

Tuduh sareng kakara dihukum tétéla Carlos María Jatip (51), pituin Rauch sareng ayeuna aya di Tandil.

Numutkeun kana résolusi anu diterbitkeun ku koran El Tiempo de Azul, dina 2015, fakta kacatet dina hiji imah di Tandil pikeun anu kalamatan Mason.

Lalaki cicing sareng indung panambang; sareng ku waktos kajadian episode ieu, salah sahiji korban tadi antara 12 na 14 taun.

Ngamangpaatkeun éta duanana lalaki gumantung aranjeunna sabab ibu nyarioskeun maranéhna, anu ayeuna aya anu dihukum dina conto kahiji anu ngalakukeun komitmen anu haram ieu.

Dina nyarios kaputusan, Mason "ngahaja dipigawé tindakan-terusan tina paméran jorang gampang ditempo sacara involuntarily ku budak leutik", sareng saha anjeunna nunjukkeun rarangan na. Sajaba ti éta, dina kaayaan anu sanés, anjeunna diputer film porno dina televisi di ruang tamu, samentawis dua rumaja aya di hiji kamar sareng henteu ngantep éta nutup panto pangkeng, mastikeun yén aranjeunna bakal nonton pamandangan tina film éta. aya saratna

Pocorena, dina bagian sejen tina kaputusan, nambihan yén tukang tembok batu, "nyalira sareng katresna leutik tina pasanganna, sempet ngahaja didamelkeun paparan tina rarangan sareng film pornografi, sareng seksual jelas".

Saatos pangbenikan ka lalaki éta, sakaligus ibu ibu minuri ngeureunkeun hirup sareng anjeunna, pilarian ti bumi di tempat tempat kajadian ieu ngajak polisi manggih sareng nangkep DVD sapertos "seueur porno". , Pilem anu janten janten bagian sapotong pikeun ngahukum manehna dina perdebatan ieu.

Sahiji kaayaan nguntungkeun pikeun terdakwa, hakim manggihan yén korban aya dua korban leutik. Ogé "Kaayaan sanggeus komitmen fakta ku ngamangpaatkeun aya anu narajang lahir tina kapercayaan ditempatkeun ku indung sami".

Pihak ka perdebatan ieu diwakilan ku JPU Lucas Moyano sareng Bek resmi Adriana Hernández, pajabat ti yudikatif Azul.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.eleco.com.ar/policiales/condenaron-con-prision-condicional-por-exhibir-material-pornografico-a-dos-menores-de-edad/