PSG: Neymar henteu dianggo kanggo opat minggu

Neymar, Tatu suku tatu luka Rebo sasak sareng Brazil sarta pakét pikeun America Copa, bakal henteu aya opat minggu, ngumumkeun Sabtu peuting nu Paris SG. Dua dokter klub Parisian, ditinggalkeun Jumaah di Brazil nalungtik lawan, "parantos didiagnosis tijalikeuh ti ligament gurat luarna tina ankle anu dunana tanpa aya indikasi," ceuk PSG dina Pernyataan dipasang dina situs.

"Perlakuan tatu ieu bakal didefinisikeun kira-kira mangrupa rehabilitasi hanca", dieusian ku. "Balik deui tina striker Paris Saint-Germain kedah lumangsung salami opat mingguna," saatos dihanca ti sabtu minggu Liga 1 Agustus 10, nurutkeun pernyataan éta.

Pamitan ka Copa Amérika

PSG kedah kituna henteu dihukum ku tatu pamaen bentang na, sabab tadi mangsa ieu, nalika Neymar, korban beubeulahan ti ligaménan tina ankle anu sarua dina bulan Januari dua bulan. sateuacan anjeunna tiasa balik deui ka huma. Anjeunna sapertos parantos lasut tahap knockout tina Liga Champions ngalawan Manchester United, anu fatal pikeun klub Paris.

Rebo, Neymar na parantos kaluar di menit 16e sadulur Brasil ngalawan Qatar (2-0) di Brasilia, ngeluhkeun nyeri nyeri dina ankle-Na katuhu. Diédit ku dokter Seleçao, Rodrigo Lasmar, "Ney" dipulangkeun ka kamar peungpeuk ku kantong és di sabudeureun ganteng-Na, dibantuan ku dua lalaki. Nepi ka Kemis, Féderasi Brasil (CBF) ngumumkeun yén wilangan kawentar 10 na "henteu (éta) moal dibalikeun" kanggo Copa America (14 June-7 July) diantarana anjeunna diitung seueur pikeun simpen usum diluncat ku PSG kalayan tatu na skandal.

Pamaén éta ngaliwat saurang jaman anu hungkul, saatos keluhan pikeun perkosaan anu digedékeun di awal Juni di Sao Paulo ku Brasil anu nuduhkeunana nyalahgunakeun dirina dina hotél di Paris. Pamuter mengkuhkeun kabeneran na ngaku sareng janten korban "bubu".