What is the VPN Best kanggo Windows?

Anta fakta anu teu kaétélakeun yén Windows mangrupakeun sistem operasi anu paling sering dianggo di dunya. Windows henteu ngan ukur dianggo na komputer desktop tapi ogé dipasangkeun dina seuseueurna komputer pribadi kusabab halah henteu gampang sareng gampang dibandingkeun dibandingkeun sistem operasi anu sanés. Hal ieu ngajadikeun sistem operasi Windows mangrupa udagan anu penting pikeun hacker jeung ngajadikeun leuwih rentan ka serangan cyber. Saban taun, urang disaksian jumlah cyberattacks anu beuki seueur, anu peryogi ngajamin kaamanan di sistem urang pikeun ngajaga data urang aman.

Aya dua jenis parantosan kaamanan anu aya: antipirus sareng VPN (jaringan pribadi virtual). Antipirus nyayogikeun fitur kaamanan anu ngajagi sistem anjeun ti serangan cyber, tapi ayeuna-panyaden yén jalma mimiti nyingkahan masang antivirus dina sistem maranéhanana alatan pajeulitna pangropéa sareng sar kasaluyuan kawates. Ieu mangrupikeun VPN anu parantos nyayogikeun anjeun aman sareng kabutuhan teu kawates, anu ngamungkinkeun anjeun henteu ngan saukur enkripsi data anjeun, tapi ogé ngaksés eusi anu diwates di nagara asal anjeun. Kusabab lokasi sareng idéntitas anjeun disumputkeun nganggo VPN, pangotektak anonim sareng perbankan aman mangrupikeun perks anu hébat.

Sofwér nu Windows VPN nomer sareng anonymize sadaya kagiatan online Anjeun. Ieu penting pikeun P2P babagi payil jadi ISP anjeun moal bisa nénjo dina torrents sareng undeuran sejenna. Alsota ogé ngajaga anjeun tina jaringan Wi-Fi publik dijagi sarta malah muka konci situs wéb sareng ladénan geo-konci sapertos Netflix.

PureVPN, VPN nu pangkolotna sareng pangkuatna sareng langkung ti dua juta pamaké puas, nyadiakeun fitur anu unik, sapertos Internet Kill Switch, anu ngajamin kasalametan sambungan anjeun, sanajan dipareuman. PureVPN ogé nyayogikeun solusi pikeun léaks DNS umumna di Windows 10. Bocor DNS lumangsung nalika hiji kerentanan kaamanan nyababkeun alat pikeun nransferkeun kamenta DNS ka server DNS ISP anjeun tibatan DNS anu digunakeun ku VPN. PureVPN mastikeun yén pamundut DNS anjeun teu dikirimkeun ka ISP anjeun, anu sacara réduksina ngurangan résiko bocor.

Sajaba sababaraha fitur anu dijelaskeun di luhur, PureVPN nyadiakeun garansi deui duit dina dinten 31, anu hartosna saatos langganan, anjeun bakal ngagaduhan bulan 1 pikeun nguji sareng nganalisis jasa PureVPN. Upami anjeun henteu puas, anjeun berkebarkeun tiasa ngalangganankeun sareng kéngingkeun uang anjeun uang deui. Hal ieu naek ka tingkat percanten yén PureVPN nyayogikeun para nasabah, anu tiasa waé upami anjeun henteu kompromi kana kualitas sareng salawasna ngajentrekeun kana para nasabah 24 / 7 anjeun tandana.