Ngarasakeun Fitur Pangalaman VPN panggancangna Dunya

VPN nyaéta software anu digunakeun dina sadaya alat ayeuna sabab ngamungkinkeun Anjeun pikeun nyieun sambungan anu aman ka jaringan anu sanés liwat Internét. Hartina, VPN ngahubungkeun PC anjeun, smartphone atanapi tablet ka komputer anu sanés (anu disebut server) sareng ngidinan anjeun napigasi sareng komputer anu ngaliwatan sambungan Internét. Janten, upami pangladen ieu aya di nagara anu béda, éta bakal ditingalikeun saolah-olah anjeun sumping ti nagara anu anjeun tiasa berpotensi ngakses eusi anu normalna dicaram. Mangpaat make VPN mah sakadar bakal ngaganti alamat IP anjeun leres sareng alamat IP maya, maranéhanana ogé énkripsi sadaya patalimarga data anjeun (sawaktos ditransfer ti sumber ka tujuan tujuan) jeung ngurangan résiko henteu. penetrasi anonim nanaon nanaon ka jaringan.

Milih alamat IP maya tina pilihan anjeun muka panto pikeun hiburan wungkul sabab ngamungkinkeun anjeun muka konci eusi anu henteu diaksés di luar nagara asal anjeun. Contona, upami anjeun hoyong ngaksés HBO, Amazon Prime US, Pandora, atanapi malah upami anjeun hoyong ngakses katalog Netflix Amérika Serikat, sambungkeun kana server AS. Upami anjeun hoyong aksés BBC, iTV, jeung sajabana, nyambung ka Inggris. Dina cara nu sami, kanggo Zattoo Switzerland, sambungkeun ka server Swiss Jawa Barat

Ku jaringan pribadi virtual ngamungkinkeun anjeun tiasa ngalirkeun data panginten anjeun, parantos nyatet yén paling VPN ngalambatkeun sambungan internét, ku kituna kami henteu tiasa ngarasakeun streaming langsung nu teu langsung. Paduli laju sambungan Internet, VPN teu kaci gancang. Padahal, anjeun kedah ngaharepkeun kaleungitan bentana dina laju anu nyambung ka layanan VPN sabab pambununna kedah enkripsi unggal pakét data. Prosés Leungitna ieu kedah rendah, biasana tina 10 kana 20% dibandingkeun sambungan VPN bébas anjeun, tapi kalah leungitna leutik ieu bisa dikontrol pikeun ngajawab masalah streaming anu laun.

PureVPN, panyadia ladénan VPN gancang kawentar, nyandak masalah ieu sacara serius pisan ku investasi sacara gedé dina infrastruktur sarta ku ngaronjatna jumlah pangladén ngagunakeun protokol L2TP / IPsec, OpenVPN, MS-SSTP atanapi SSL-VPN. Henteu ngan éta, tapi PureVPN ogé nyayogikeun alamat IP anu dilebetkeun kana nasabah parantos platform olahraga jeung hiburan anu paling diawaskeun ku anjeun anjeun tiasa asup aksés ka paporit anjeun anu teu kaganggu.

Sajaba ukuran dicokot ku PureVPN, pamaké kedah ogé mastikeun yén éta sanggup mareuman samentara software kaamanan anu dipasang (firewall atanapi antipirus), sabab kaléngka ngalambatkeun lalu lintas VPN ku cara nyaring atawa ngaraoskeun pakét kaluar. Ieu bakal ngabantu anjeun mikaresep streaming anu taya henteu kaganggu salami tiasa.