Brexit: Otoritas perbankan movesropa ngalir ka La Défense

Ku datangna sababaraha dinten ka pengker sahiji staf di Otoritas Perbankan theropa sarta lawang pikeun taun sakola saterusna sakola Europeanropa di Courbevoie, Kacamatan meunang sababaraha béntang.

Kami geus ngantosan sababaraha dinten kanggo konfirmasi tina datangna. Perjalanan Perdana Menteri ieu tungtungna dibolaykeun. Edouard Philippe éta kedah didatangan ku kantor anyar tina Otoritas Perbankan (ropa (EBA) ieu Kemis enjing ieu, ninggalkeun London sareng netepkeun di kacamatan bisnis Perancis kanggo seueur tanda anu mimiti jaman post-perang. Brexit. Pernyataan ngeunaan gerakannya ieu dilakukeun dina usum panas, dinten saatos 14 Juli 2018.

Dijieun di 2011 saatos krisis subprime tina 2008, agénsi éta dumasar dina Canary Wharf, distrik finansial ti London. Sanggeus referendum Inggris di Brexit, dina Juni 2016, saingan éta kuat antara Paris, Frankfurt, Dublin, Luxembourg, sareng Amsterdam pikeun pikaresepeun bankers London.

Tungtungna Perancis meunang, sareng saatos ragu antara jantung modal sareng La Défense, samentawis anu dipilih. Pindahanana henteu tiasa dipidangkeun 29 dina bulan Maret tukang, tanggal teoritis na Brexit. Dua ratus karyawan ABE dipindahkeun dina awal Juni di kantor anyarna maranéhanana dina munara Europlaza, ayana di antara munara tina wangunan jantung Pertahanan sareng Pegangsaan sirkular, sisi Courbevoie.

Sakola opensropa muka dina bulan Séptember

Janten pangabutuh instalasi maksimum kanggo patugas agénsi, sareng eksekutif atanapi karyawan Anglophone sanésna, sakola Europeanropa bakal muka dina taun sakola anu sanés di Courbevoie, anu kedah nya kentel Perdana Menteri.

Pangjurung pikeun manggihan situs anu badé netepkeun pamarentah tarjamah ieu geura-giru, Kota Courbevoie parantos dikaluarkeun parabot publik anu diwangun di 2013, DPR Val Caronpikeun barudak di puseur rekreasi sareng rumaja. Wangunan sakabeh jati ieu parantos dikembangkeun dina laju taun ieu sareng pusat rekreasi dialihkeun ka sakola tatangga.

Sakola Parisropa Paris-La Défense dimaksudkeun pikeun barudak pikeun palarangan Komunitas Komunitas Europeanropa, diplomat, atanapi seueur barudak Curvois anu dididik dina sistem sakola anu sanés nyaéta sistem Perancis (prasasti tutup). Bakal nawiskeun atikan Europeanropa multibasa sareng multikultural ti TK nepi SMA. Di 2019, sakola bakal nampi murid 24 di TK, 44 SD, 60 di tingkat kuliah (6e sareng 5e) sareng 30 di SMP (kelas kadua).

source:http://www.leparisien.fr/hauts-de-seine-92/brexit-l-autorite-bancaire-europeenne-s-est-installee-a-la-defense-13-06-2019-8092515.php