Lirén ngagunakeun kodeu PIN anu ruksak! (sareng di dieu Kang kumaha atuh éta)

Sababaraha minggu ka tukang, Tarah Wheeler, Splunk, dibagikeun daptar Konci PIN anu paling ilahar dianggo pikeun nangtayungan héndsét (sareng, kusabab fungsi otak manusa, sapertos hal sapertos kartu kiridit, contona).

Ieu daptar:

  • 1234
  • 1111
  • 0000
  • 1212
  • 7777
  • 1004
  • 2000
  • 4444
  • 2222
  • 6969
  • 9999
  • 3333
  • 5555
  • 6666
  • 1122
  • 1313
  • 8888
  • 4321
  • 2001
  • 1010

Kuring geus ngalakukeun panalungtikan anu sanés sareng mendakan yén 1234 sanésna anu pang populerna, akibat sakitar 11% tina kode, sareng 1111, 0000 sareng 1212 ngalambangkeun kana 6%, 2% na 1% visinil.

Abdi henteu percanten. Tapi kuring ningali eta kalawan panon kuring sorangan. Sareng aya, abdi henteu ningali taktak abdi di Apple Store, tapi abdi tiasa kakeunaan peralatan PIN kanggo salami panjang anu cukup cukup ngendang gerakan ramo.

Janten enya, PIN jalma sabenerna di goréng ku studi.

Sareng kuring pikir na parah ku biométrik kusabab jalma mikir yén métode bioméét ngagantikeun PIN sareng aranjeunna nganggo sababaraha kirang sering ayeuna, aranjeunna henteu hoyong nganggo hal anu pajeulit teuing. dimana maranéhna bakal poho.

ios 9 ogé parantos dirobihkan sareng nyambungkeun kodeu PIN kana nomer 6 sacara standar, tapi jigana masih aya loba jalma kénéh nganggo Konci PIN 4. Kitu cenah, Abdi yakin jalma ogé bakal mendakan PIN bodo kanggo nganggo digit 6!

Meureunna waktos pikeun ios sareng Android maksa jalma nganggo PIN anu kuat. Upami anjeun nganggo salah sahiji kodeu PIN di luhur, artih!

Ningkatkeun kodeu PIN dina alat ios anjeun:

  • Buka Setélan> ID raray & Kodeu / ID ID & Kodeu (anjeun kedah asupkeun kodeu anjeun anu aya).
  • Ketok Aktipkeun PIN atawa Robah PIN.
  • Asupkeun nomer hiji ka digit 6.
  • Aya pilihan kode aksés lianna, sapertos kode angka 4 numerik, kode numerik custom, atanapi kode alpanumérik custom. Entong nganggo pilihan opat-angka!

Ningkatkeun kodeu PIN dina alat Android Anjeun:

  • Buka aplikasi Setélan tur ketok Kaamanan jeung Lokasi atanapi Kaamanan.
  • Upami anjeun parantos nyetélkeun kaamanan, anjeun kedah ngasupkeun PIN, modél atanapi sandi anjeun ayeuna.
  • Ketok pilihan konci layar nu Anjeun hoyong pake tur turutan pitunjuk di layar.
  • Anggo sahenteuna hiji PIN di angka 6.

artikel "Lirén nganggo kode PIN dahsyat!" ditarjamahkeun jeung diadaptasi ku ZDNet.fr

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.zdnet.fr/pratique/arretez-d-utiliser-des-codes-pin-pourris-et-voici-comment-faire-39886043.htm