Mvangan: staf komunal di pakakas komputer komputer anyar


Hiji seminar tina impregnation tina ranté pengeluaranan diayakeun ku eksekutif kota Mvangan ditutup dina Mvangan 14 Juni 2019. Sidang palatihan fokus kana pamakean software manajemén finansial di otoritas lokal desentralisasi.

Tujuanana nya éta supaya pikeun ngidinan pamilon, anu sadayana anu aya di Mvangan staff komun, ngawasaan sirkuit pangasilan jeung pengeluaran. Gagasan pikeun walikota Mvangan nyaéta nyingkahan napigasi visual jeung kabingungan dina manajemen ieu dina élmu optik pikeun ningkatkeun penjualan jangji akuntansi komunal tina pangwangunan.


Pikeun Thomas Minsili Eba, Walikota komune di Mvangan ieu mangrupakeun pilihan anu serius dina manajemen komunal "kami parantos ngagagaskeun pelatihan ieu sareng sababaraha palaksuan tapi kedah kami ningali kamungkinan kamungkinan pencegahan. Anjeun terang yén eksekutif ieu disayogikeun pikeun dijanten di mana waé di republik sangkan kedah gancang mendakan solusi palliative.

Komune Mvangan ngaluluykeun prosés stow to modern. A reframing strategis anu mikeun kasempetan pikeun peserta nampi kanyaho sareng paralel kanggo manajemén optimal ti komune maranéhanana. Ta patarosan pikeun nyandak bula ku surak pikeun diartikeun hadé tina angin tina desentralisasi. Numutkeun ka eksekutif komunal Valère Akamse, "inisiatif anu saé pisan anu ningalikeun kana kapuasan anu Walikota dina haté ngabubah profésionalisasi karyana. Seminar ieu kituna timely.

Ieu agén lapang, anu mangrupikeun kader komunal, parantos dilengkepan amalan ngokolakeun anu hadé pikeun mastikeun continuity sahiji layanan publik lokal.

tara Consty ZANG mun Mvangan | Actucameroun.com


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/06/15/mvangan-le-personnel-communal-a-lecole-des-nouveaux-outils-informatiques/