PSG: Choupo-Moting hayang cicing - Culturebene

Di Doha di Qatar saminggu, Choupo-Moting nyiapkeun CAN Egypt 2019 sareng singa indomitable. Striker PSG diumumkeun ku sababaraha média dina miang, aya hiber waé ka Cina pikeun konci ku gaji anu saé. Kaptén tina Singa Indomitable nyebut informasi ieu "nanaon".

Urut pamuter Schalke 04 hayang neraskeun petualangan Parisian. "Gosip nyerepkeun miang ka 5M €? Naon? Sakumaha? Benerna nya leres, kuring henteu terang, tapi keur kuring Kami di Paris. Sajauh ieu, anu teu aya dina klub tiasa ngusulkeun ka abdi yén éta bakal saé upami kuring ninggalkeun. Dina naon waé, henteu klub ngahubungi abdi ... Kuring ngan ngadéngé gosip yén dikirim kuring ka Cina, tapi leresan Kuring teu boga niat angkat, "cenahna.
Ku datangna Leonardo salaku diréktur olahraga, hal tiasa ngaganti pikeun Kameroun internasional.
Tim kasebut ngahaturkeun Minggu ka payil ieu ka badasan dina PSG saatos datangna Leonardo. Na, dumasar kana dinten sapopoé, Julian Draxler sareng Eric Maxim Choupo-Moting kamungkinan aya kénéh dina resumption, dua lalaki sanggeus nyatakeun kahayang maranéhna pikeun cicing di bandung klub.

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.culturebene.com/51964-psg-choupo-moting-veut-rester.html