Suku PSG - PSG: Ieu gerak kotor di Paris SG, Barca diprediksi - FOOT 01

Lawan Paris Saint-Germain sareng FC Barcelona dina pasar transper, janten kabiasaan éta.

Klub Catala anu sering-na nyingkipkeun Parisians dina taun anyar, tanpa kasuksésan. Marquinhos, Marco Verratti, Angel Di Maria ... Henteu aya usaha ku Barca. Samentara jawara Perancis, anjeunna parantos ngahontal cita na sareng Neymar di 2017. Saprak harita, tegangan anu jelas antara dua formasi, sacara dipikaresep kabetot ku sasaran anu sami dina jandela mindahkeun. Ieu ngécéskeun kendaraan Blaugrana mimiti usum ieu.

Kanyataanna, Mundo Deportivo relays peringatan sahiji pamimpin barca, yakin yén Parisians miharep manehna maénkeun trik kotor. " PSG bakal pasang aksi kami masalah Bakal dileupaskeun sumber bisa dipercaya ieu. Tungtungna, Paris gagal nyolok Frenkie de Jong, sareng henteu keukeuh Perancis Perancis Antoine Griezmann. Tapi sakumaha anu ka bek pusat Ajax Amsterdam Matthijs de Ligt, klub anu dipimpin ku Nasser Al-Khelaïfi sigana dipastikeun prediksi Barcelona ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01